string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

FC Groningen Horeca: voetbal en meer.

Dinsdag 12 november 2019 om 14:39

Het Hitachi Capital Mobility Stadion trekt eens in de twee weken zo’n 19.000 toeschouwers naar de thuiswedstrijden van FC Groningen. Naast de voetbalwedstrijden van de Trots van het Noorden worden echter veel meer evenementen in het stadion georganiseerd. FC Groningen Horeca ontving de laatste weken vele partijen tijdens; congressen, beurzen, feestjes of zakelijke bijeenkomsten en heeft ook voor de aankomende weken een goed gevuld programma.

26288ae9-56fe-42a8-a773-620e8a6ae957

Het Hitachi Capital Mobility Stadion is multifunctioneel en op horecagebied zijn er vele mogelijkheden. Voor de jonge fans werd er afgelopen weekend op 9 november een spannende spooktocht uitgezet door het stadion. Ook werd samen met bewoners van de Oosterparkwijk op een feestelijke wijze stilgestaan bij het 100-jarige bestaan van die wijk. Het Oosterpark en FC Groningen zijn nog altijd nauw met elkaar verbonden.
 
Daarnaast is het stadion een ideale locatie voor een congres, zakelijke bijeenkomst of informatieavond. Zodoende werden er de laatste weken meerdere feesten gegeven zoals een jubileumfeest of vergaderingen gehouden in één van de skyboxen van de club. Ambulancezorg Groningen was begin oktober te gast in de Hattricks Pub en verzorgde het een boeiende informatieavond vol indrukwekkende demonstraties en leuke presentaties.
 
Veel bedrijven zien in het Hitachi Capital Mobility Stadion een inspirerende omgeving. Boonstra Verswaren organiseerde tijdens de ‘Warme Winterweken’, een jaarlijks terugkerend thema bij Boonstra, een eendaags culinair festijn in de Hattricks Lounge bij FC Groningen. De lounge was enkele dagen eerder nog omgedoopt tot een gezellig café waar een smaakvolle Mitra BierXL Experience plaatsvond. Ook Henri Bloem organiseerde, zondag 10 november, een stijlvolle wijnproeverij in het stadion. Een hapje eten of biertje drinken met uitzicht op het veld, het kan allemaal bij FC Groningen.
 
Het Hitachi Capital Mobility Stadion is tevens de ideale trouwlocatie voor mensen die naast liefde voor elkaar ook clubliefde kennen. Aankomend weekend, 16 en 17 november, is het onderkomen van FC Groningen het schitterende decor voor de Bruidsplaza Groningen, dé bruidsbeurs van het noorden. Een inspiratieplein vol romantiek in een weekend waar de liefde centraal staat.
 
Op 29 november aanstaande wordt er samen met Mitra wederom een gezellig evenement georganiseerd genaamd het Mitra Xperience Whisky and more. Tussendoor staat op zondag 24 november de thuiswedstrijd tegen Feyenoord op het programma, waar wordt ingespeeld op het thema Light & Healthy. De laatste competitiewedstrijd van het kalenderjaar op 22 december tegen FC Emmen, staat in het teken van Kerst en belooft een mooi feest te worden. Kortom; bij FC Groningen Horeca draait het om voetbal én meer.
 
FC Groningen Horeca is trots op het feit dat het een belangrijke rol speelt tijdens de organisatie van vele diverse activiteiten buiten het voetbal om. Het Hitachi Capital Mobility Stadion is tevens een perfecte locatie voor een nieuwjaarsbijeenkomst, een personeelsfeest of een kerstborrel. Wij zoeken bij al uw aanvragen naar een passend arrangement en bieden horeca op maat.
 
Mail voor een offerte
 
Volg FC Groningen Horeca op social media: Facebook, Twitter, Instagram.

1a104fa6-29b4-4f84-9081-5ff1167cdc7c

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Bai Kanu

3 weken geleden

Het seizoen 2024/2025 begonnen met training op zonnig Corpus

3 weken geleden

Van Eigen Bodem met Christian Braam