string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

FC Groningen en TOTO sluiten partnership.

Woensdag 22 juli 2020 om 10:00

FC Groningen is met TOTO een partnership aangegaan voor drie seizoenen. Het logo van TOTO zal de komende jaren op de mouw van het groen-witte shirt van de Trots van het Noorden prijken. FC Groningen is trots dat het een betrokken partner als TOTO voor langere periode heeft kunnen binden.

Toto-contract-ondertekening-4

TOTO is een oer-Hollandse aanbieder van sportweddenschappen en de enige legale aanbieder van sportweddenschappen in Nederland. Elke dag is er een groot aanbod van sportwedstrijden waarbij de speler een voorspelling kan plaatsen op een sportwedstrijd. TOTO is één van de zeven spellen van Nederlandse Loterij. Jaarlijks investeert Nederlandse Loterij meer dan 45 miljoen euro in de Nederlandse sport via het NOC*NSF.
 
Wouter Gudde, algemeen directeur van FC Groningen kijkt uit naar een mooie samenwerking met TOTO. “We zijn hartstikke trots dat we juist in deze tijd met een partij als TOTO gaan samenwerken. We gaan ervoor zorgen dat TOTO onderdeel wordt van onze club en op een leuke en originele manier met onze supporters en sponsors in contact wordt gebracht. Een manier die bij FC Groningen past.”
 
Sam Depoortere, business director bij TOTO over de overeenkomst tussen TOTO en FC Groningen: “Het klassieke groen-witte shirt van FC Groningen en het groen-wit van TOTO, dat moet wel een winnende combinatie zijn. Wij zijn trots de nieuwe sponsor te zijn van de Trots van het Noorden en kijken uit naar een prachtige samenwerking.”

Toto-contract-ondertekening-12

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

VAN EIGEN BODEM Mart Esschendal: ‘Ik denk dat ik één op één veel ballen afpak’

2 weken geleden

Peakz Padel en FC Groningen slaan handen ineen

1 maand geleden

Van Eigen Bodem Ids van der meer: ‘Ik zou zo graag in het eerste willen voetballen’