string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

FC Groningen en TOTO maken risico’s van gokken bespreekbaar met programma ‘Rugdekking’.

Woensdag 22 maart 2023 om 15:52


FC Groningen en TOTO zijn sinds 2020 actief als partners. De weddenschappen van TOTO zijn leuk, maar dat moet wel voor iedereen zo blijven. Daarom maken FC Groningen en TOTO zich samen sterk voor het programma ‘Rugdekking’. Een programma dat bewustwording creëert over de risico’s van gokken en aanmoedigt deze risico’s bespreekbaar te maken.

Supporters zullen de situatie wel herkennen: wordt er gesproken over sportweddenschappen, dan gaat het al snel over hoeveel winst iemand heeft gemaakt. Het moeilijke onderwerp ‘verlies’ wordt dan ook liever vermeden. Om bewustzijn hiervoor te creëren, introduceren FC Groningen en TOTO een nieuwe videocampagne over Rugdekking. 


In de video wordt de aandacht gevestigd op de positieve invloed die jij als vriend of familielid kunt uitoefenen. De boodschap is duidelijk: geef elkaar rugdekking. Open het gesprek en maak de risico’s van gokken bespreekbaar. Zo dragen we samen bij aan een veilige spelomgeving en houden we meespelen leuk voor iedereen.

Benieuwd hoe jij rugdekking kunt geven? Kijk voor meer informatie en handige tips om risico’s van gokken bespreekbaar te maken op www.fcgroningen.nl/rugdekking 

Gerelateerd nieuws.

7 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard