string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

FC Groningen en Scapino starten ‘Scapino Selectie’ in aanloop naar 4 Mijl.

Maandag 04 juli 2022 om 15:00

Scapino en FC Groningen lanceren de ‘Scapino Selectie’. De Trots van het Noorden en haar partner dagen Noorderlingen, jong en oud, uit (mee)te trainen voor én deel te nemen aan de 4 Mijl van Groningen op zondag 9 oktober 2022. De ‘Scapino Selectie’ is bedoeld voor beginnende hardlopers, of degenen die overwegen te starten met hardlopen. Alle deelnemers ontvangen een trainingsschema, een uitnodiging voor een clinic en maken kans op een startplek in het FC Groningen-vak. Word jij gekozen als één van de honderd deelnemers van de ‘Scapino Selectie’? Dan krijg je je startbewijs én zelfs nieuwe hardloopschoenen en een startshirt gratis als extra support van Scapino!

FC Groningen wil de bewegingsarmoede in Noord-Nederland tegengaan door iedereen – ongeacht financiële situatie, handicap, of leeftijd – meer en beter te laten bewegen. Partner Scapino deelt deze visie en beseft dat kleding, schoenen en ook beweging, tot de basisbehoeften van mensen behoren. Daarom biedt Scapino een veelzijdig assortiment, ook voor mensen met een kleiner budget en steunt het bedrijf toegankelijke en sportieve acties zoals deze 4 Mijl-uitdaging.

Inschrijven
Kom in actie, train voor en/of ren de 4 Mijl mee met Scapino en de FC. Aanmelden kan via de link onder dit bericht. Meld je aan voor zondag 17 juli om kans te maken op een uitverkiezing tot de ‘Scapino Selectie’.  
 
Alle geselecteerde deelnemers voor de speciale ‘Scapino Selectie’ krijgen een gratis startshirt, hardloopschoenen, ontvangen een trainingsschema en kunnen deelnemen aan verschillende hardloopclinics. Ook maak je kans op mooie prijzen en ontvangen zij een startplek in het FC Groningen-vak!
 
In totaal worden honderd mensen geselecteerd. Deelnemers moeten zich wel conformeren aan de uitdaging en op 9 oktober deelnemen aan de 4 Mijl.
 
‘Scapino Selectie’
Deel bij jouw inschrijving een inspirerende of uitdagende motivatie en wie weet word jij geselecteerd voor de ‘Scapino Selectie’. Zo loop je in stijl de 4 Mijl!
 
Kijk voor meer informatie en aanmelden klik hier.

Feed-FC-Groningen

Gerelateerd nieuws.

10 uur geleden

Thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht naar zondagmiddag vanwege bekerduel

3 dagen geleden

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel

4 dagen geleden

Druk programma op Corpus zaterdag, onder-21 thuis tegen Feyenoord