string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

FC Groningen en Office Centre lanceren tankpas.

Woensdag 26 februari 2020 om 08:58

FC Groningen en Office Centre lanceren een alles-in-één tankpas. Bij elke transactie met de tankpas wordt een tegoed gespaard, dat kan worden besteed in één van de 39 vestigingen van de hoofdsponsor van de Trots van het Noorden.

De tankpas van Office Centre in FC Groningen-uitvoering werkt bij alle tankstations in Nederland en kan ook worden gebruikt voor parkeren bij Q-park en met Yellowbrick. Alle bonnetjes die je als autorijder normaal ontvangt bij een tankstation, voor bijvoorbeeld de tankbeurt, de wasstraat of autovloeistoffen komen door het gebruik van de Office Centre tankpas op een maandelijkse verzamelfactuur te staan. Voor elke euro die wordt uitgegeven met de tankpas krijgt de houder een kortingstegoed van €0,05. Het saldo dat hiermee wordt opgebouwd, kan worden besteed in één van de vestigingen van Office Centre.
 
De voordelen van de tankpas zijn:
–           Tankpas en klantenkaart van Office Centre in één
–           Snel en direct af te sluiten; loop meteen naar buiten met een werkende tankpas
–           Spaar bij elke transactie voor shoptegoed op aankopen bij Office Centre
–           Parkeren bij Q-park en met Yellowbrick
 
Geïnteresseerden in een FC Groningen tankpas kunnen langs komen in de vestiging van Office Centre in Groningen aan de Kielerbocht 11 en voor een algemene tankpas in één van de 39 vestigingen van Office Centre. Ga voor meer informatie over de Office Centre tankpas naar: officecentre.nl/tankpas. Direct een pas aanvragen? Stuur een mail naar .

tankpas2 OC

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

VAN EIGEN BODEM Mart Esschendal: ‘Ik denk dat ik één op één veel ballen afpak’

2 weken geleden

Peakz Padel en FC Groningen slaan handen ineen

1 maand geleden

Van Eigen Bodem Ids van der meer: ‘Ik zou zo graag in het eerste willen voetballen’