string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

FC Groningen en Clubplan in actie voor amateurclubs.

Zaterdag 31 oktober 2020 om 12:40

Amateurverenigingen hebben het moeilijk. Wedstrijden zijn afgelast, kantines gesloten en dus zijn de inkomsten sterk gedaald. Het FC Groningen Amateurconvenant reikt samen met Clubplan Nederland de 200 aangesloten verenigingen de hand en komt in actie! 

De kantine is met de voetbalvelden de belangrijkste plaats bij amateurverenigingen. Het zorgt voor sociale contacten, gezelligheid en het pure clubgevoel bij de leden. En het zorgt voor broodnodige inkomsten voor de club. Na trainingen en wedstrijden worden tal van rondjes gegeven en dat kan nog steeds.
 
Helaas zijn de kantines op de sportparken de laatste weken gesloten en lijken de coronamaatregelen nog een tijdje van kracht te blijven. Iedereen mist het lachen met vrienden, het nabespreken van de wedstrijd of het opscheppen over die wereldgoal tijdens de training. Maar de clubs, die missen hun leden en supporters in de kantine misschien nog wel het meest en hebben het financieel zwaar.
 
Daarom komt het FC Groningen Amateurconvenant samen met Clubplan Nederland in actie. Via de website www.rondjevoorjeclub.nl kunnen supporters, leden en liefhebbers van het amateurvoetbal rondjes geven. Niet aan je teamgenoten deze keer, maar aan je club. Een donatie aan je club!
 
Je krijgt er geen drankjes voor terug, maar steunt je eigen vereniging enorm en helpt jouw club financieel door deze zware periode. Een rondje kost €20,- al is het ook mogelijk om halve rondjes, kwart rondjes of meerdere rondjes tegelijk te geven. De donaties gaan naar de clubkas van de gekozen amateurvereniging.
 
Clubplan Nederland neemt hierover contact op met de penningmeester van de desbetreffende club. De actie loopt tot het einde van dit kalenderjaar, de donaties worden in januari 2021 uitgekeerd. Zoek voor een rechtstreekse link naar jouw club uit het Amateurconvenant in deze PDF of gebruik de zoekbalk op www.rondjevoorjeclub.nl.
 
Kom naar de virtuele kantine en geef een rondje voor je club. Volgens FC Groningen en Clubplan Nederland is het toevallig net jouw beurt! www.rondjevoorjeclub.nl
 
Geef hier een rondje voor je club

steun-jouw-voetbalclub2

Gerelateerd nieuws.

6 dagen geleden

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel

3 weken geleden

Van eigen bodem: Keeper Erdman heeft duidelijk doel

2 maanden geleden

Van Eigen Bodem: Ik houd er van om naar die bal toe te zweven