string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

FC Groningen en CBEE Remarkable organiseren Word Groter-kennissessie.

Woensdag 26 oktober 2022 om 14:51

FC Groningen en CBEE Remarkable organiseren gezamenlijk een Word Groter- inspiratiesessie op 17 november van 14.30  uur - 18.00 uur in Stadion Euroborg. Centraal tijdens dit evenement staat het verhogen van bedrijfsresultaat door efficiënter (samen)werken tussen afdelingen marketing, sales, finance en service met behulp van ICT.

Keyvisual_Word_Groter

Tijdens deze Word Groter-inspiratiesessie wordt aan de hand van inspirerende succesverhalen van FC Groningen, Salesforce en EDC besproken op welke wijze afdelingen kunnen samenwerken om gestelde doelstellingen te behalen waarbij efficiency én werkplezier centraal staan. Professionals uit de domeinen marketing, sales, finance en ICT met een focus op procesverbetering en die werkzaam zijn bij bedrijven met meer dan 25 personen kunnen dit evenement kosteloos bezoeken.
 
Het idee om gezamenlijk een inspiratiesessie te organiseren komt voort uit de samenwerking die FC Groningen heeft met CBEE Remarkable en Salesforce. Salesmanager Kevin Roossien van FC Groningen: “Wij willen meer grip op het salesproces en de samenwerking met de afdeling Marketing optimaliseren. Na een grondig traject hebben wij gekozen voor Salesforce en CBEE Remarkable en zijn van mening dat deze oplossing gaat helpen met het verhogen van de omzet voor de club.”
 
Oprichter en eigenaar Chris Boonstra van CBEE Remarkable ziet dagelijks dat bedrijven nog stappen kunnen maken. “Het succes van een voetbalteam, valt of staat met een goede samenwerking. Logisch toch? Iedereen een eigen taak en een duidelijk gezamenlijk doel. De winst! Dat vraagt om een efficiënt samenspel van aanvallers en verdedigers met ondersteuning van de technische staf. Dat zelfde samenspel is nodig binnen afdelingen Sales, Marketing, Finance, ICT en Service.”
 
De Word Groter-inspiratiesessie vindt plaats op 17 november van 14.30 uur – 18.00 uur in Stadion Euroborg. Professionals die voldoen aan het gestelde profiel kunnen zich aanmelden via https://www.fcgroningen.nl/cbee.
 

Meld je hier aan!

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard