string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

FC Groningen doet aan matchmaking met FCG Netwerktool; combinatie met bijeenkomst.

Woensdag 10 oktober 2018 om 13:55

In seizoen 2016-2017 lanceerde de commerciële afdeling van FC Groningen het Hattrick’s Club Profiel. Een online vragenlijst waardoor de netwerkkansen voor leden van de Business Club zichtbaar werden gemaakt. Vorig jaar is vanwege de komst van de website www.hattricksclub.nl er voor gekozen om de naam aan te passen in de FCG Netwerktool. Met opnieuw enkele verbeteringen zal deze ook in seizoen 2018-2019 weer bedrijven aan elkaar verbinden.

Nog meer businesskansen!

De FCG Netwerktool is een samenwerking tussen FC Groningen en Enigma Research. Beiden kijken uit naar het nieuwe seizoen. Oprichter en één van de eigenaren van Enigma Research Robert Oosterbaan: “deze tool heeft zich inmiddels bewezen als een handig hulpmiddel om leden te matchen. Voor het nieuwe seizoen hebben we een aantal interessante vragen en functies toegevoegd aan de tool. Samen creëren we zo nog meer businesskansen voor de leden van de Hattrick’s Club”.

Combinatie met een bijeenkomst

Nieuw dit jaar is ook dat op 24 oktober er een bijeenkomst zal plaatsvinden waarin de gegenereerde matches centraal komen te staan. “Onze FCG Netwerktool maakt mooie kansen inzichtelijk, maar we willen dat deze kansen eerder onderling bekend zijn bij de leden van de Hattrick’s Club zodat ze ook geeffectueerd kunnen worden. Uiteraard blijven het voorzetten die wij als commerciële afdeling kunnen geven. Het is aan de leden van de Hattrick’s Club om daar zelf dan wat mee te doen”, geeft marketingmanager Edwin Froma aan.

Netwerkbijeenkomst woensdag 24 oktober 2018

Onlangs heeft u van ons een uitnodiging 'netwerkbijeenkomst speeddaten / nieuwe netwerkkansen' voor woensdag 24 oktober aanstaande.

Klik hier om u aan te melden voor deze bijeenkomst.

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

FC Groningen Walking Football Festival: Een dag van sportiviteit en verbinding

3 dagen geleden

Opleiding bedankt uitzwaaiende spelers

2 weken geleden

Gezellige dag tijdens de Corponello Cup