string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

FC Groningen bereikt akkoord over transfer Reijnen naar Israël.

Woensdag 31 januari 2018 om 17:38

Etiënne Reijnen vervolgt zijn loopbaan in Israël. FC Groningen heeft met Maccabi Haifa overeenstemming bereikt over een tussentijdse transfer van de 30-jarige verdediger. Reijnen had in het Noordlease Stadion nog een doorlopende verbintenis tot het einde van dit seizoen.

FC Groningen nam Reijnen medio augustus 2015 over van SC Cambuur. De verdediger speelde in totaal 81 officiële wedstrijden voor de Trots van het Noorden, waaronder vijf Europese duels. In Groningse dienst kwam hij niet tot scoren.

Avontuur
Manager technische zaken Ron Jans zegt over de overgang van Reijnen naar Maccabi Haifa: “Etiënne had bij ons een aflopend contract en na dit seizoen zouden onze wegen zich sowieso gaan scheiden. Totdat deze optie zich tussentijds aandiende. Wij gunnen Etiënne dit avontuur, het is voor alle partijen een mooie mogelijkheid. Wij danken hem voor zijn inzet in de afgelopen jaren bij FC Groningen en wensen Etiënne heel veel succes in het verdere verloop van zijn carrière.”
 
Reijnen treft bij de Israëlische club voormalig FC-speler Mo Allach als technisch directeur en de Nederlandse trainer Fred Rutten.

Peert bal weg

Gerelateerd nieuws.

4 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Senna Poppinga

3 weken geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

3 weken geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren