string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

FC-expositie en stadionnieuws op komst.

Donderdag 09 juni 2016 om 10:29

FC Groningen bestaat op 16 juni 2016 aanstaande 45 jaar. Vanwege dit jubileum organiseert de Trots van het Noorden van zaterdag 11 tot en met zaterdag 18 juni een expositie in Euroborg waarin de geschiedenis van de club wordt verteld aan de hand van honderd geselecteerde foto’s: Moments of History.

Deze expositie is voor het publiek op de beide zaterdagen van 10.00 uur tot 17.00 uur en op werkdagen (van maandag 13 tot en met vrijdag 17 juni – red.) van 9.00 uur tot 17.30 uur vrij toegankelijk te bezoeken in het stadion.
Nieuws
De officiële aftrap van de expositie is voor genodigden op vrijdagmiddag 10 juni in de Essent Lounge van Euroborg. Bij die gelegenheid presenteert de club tevens belangrijk nieuws met betrekking tot het stadion…
Vanaf zaterdag 11 juni heeft het publiek vrije toegang om de foto’s over het 45-jarig bestaan van de club te bekijken. Daarnaast geven voormalige spelers van FC Groningen op gezette tijden rondleidingen door de catacomben van het stadion en het perscentrum van Euroborg. Zij vertellen daarbij persoonlijke verhalen uit hun FC-tijd.
Aanmelden
De rondleidingen zullen worden verzorgd door voormalig keeper en huidig teammanager Bas Roorda, voormalig Oranje-international en toekomstig assistent-trainer van het eerste elftal Peter Hoekstra, de jeugdtrainers Paul Matthijs en Sander van Gessel, en de oud-coryfeeën Henk de Haan, Jos Roossien Harris Huizingh en Hugo Alves Velame.
Klik op onderstaande link om naar het aanmeldformulier te gaan. Achter de data en de tijden staan de namen van de oud-spelers, die op dat moment de rondleiding verzorgen.

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

VAN EIGEN BODEM Mart Esschendal: ‘Ik denk dat ik één op één veel ballen afpak’

2 weken geleden

Peakz Padel en FC Groningen slaan handen ineen

1 maand geleden

Van Eigen Bodem Ids van der meer: ‘Ik zou zo graag in het eerste willen voetballen’