string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

FC eert ‘Helden van weleer’ op vrijdag 7 oktober bij duel met RKC.

Maandag 03 oktober 2022 om 16:00

Nordin Musampa was afgelopen zaterdag tegen AZ de laatste debutant tot op heden. FC Groningen kent een rijke historie met 461 spelers die daadwerkelijk minimaal één wedstrijd in het eerste van de Trots van het Noorden hebben gespeeld. Het zijn spelers waar onze fanatieke supporters voor op de banken hebben gestaan. Mannen die hebben gestreden voor onze kleuren, FC’ers voor altijd. Op vrijdag 7 oktober eert de club de ‘Helden van weleer’ rondom de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk. 

JW20210815260

Het is niet voor het eerst dat FC Groningen haar oud-spelers uitnodigt voor een reünie. In 2018 werd het samenzijn van diverse voormalig spelers van de club voor het eerst gehouden onder de noemer ‘Helden van Weleer’. Een groot succes waar vele oud-spelers op afkwamen en waar mooie herinneringen over de club werd gedeeld. Afgelopen seizoen werd er tijdens de eerste thuiswedstrijd van het jubileumjaar tegen FC Utrecht wederom een ‘Helden van Weleer’ georganiseerd.
 
Vrijdag 7 oktober worden de Helden van Weleer uitgenodigd voor een mooie avond FC Groningen. Een avond vol heroïsche FC-verhalen, kortom het wordt een feest der herkenning. In de rust van de wedstrijd tegen RKC Waalwijk (aftrap 20.00 uur) maken de aanwezige oud-spelers en voormalig trainers een ereronde langs de tribunes. Want ooit stonden deze supporters op de banken voor de ‘Helden van weleer’ en op vrijdag 7 oktober dus weer. Oud-spelers en -trainers kunnen zich via de link onderaan dit artikel aanmelden voor het evenement. Supporters die een ticket voor de wedstrijd willen kopen, kunnen dit doen in de online ticketshop.
 
Ook de voetballers die een keer bij de wedstrijdselectie hebben gezeten, of onder contract hebben gestaan, maar niet tot een officieel debuut zijn gekomen, kunnen zich aanmelden.
 
Aanmelden Helden van weleer

20210821GRONINGENUTRECHT081
JW2018052511983

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Senna Poppinga

3 weken geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

3 weken geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren