string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Fanshop vanaf 1 juni gesloten.

Vrijdag 29 mei 2009 om 12:55

Vanaf 1 juni zal de fanshop Euroborg voor een aantal weken gesloten zijn. Bij aanvang van het nieuwe voetbalseizoen heten wij onze supporters graag welkom in de vernieuwde fanshop bij stadion Euroborg

Wanneer FC Groningen de beslissende derde de wedstrijd op 2 juni zou moeten spelen, dan zal de fanshop dinsdag 2 juni van 13.00 uur tot 20.00 uur en 1 uur na de wedstrijd geopend zijn.

Met ingang van het nieuwe voetbalseizoen zal FC Groningen haar merchandise zelf gaan verzorgen. Dit houdt in dat we de komende weken zorg moeten dragen voor een juiste overdracht van Twinlife aan FC Groningen. Dit betekent dat FC Groningen een aantal weken geen merchandise kan gaan uitleveren.

Webshop
De webshop shop.fcgroningen.nl zal vanaf vrijdag 29 mei ook een aantal weken offline gaan. Ook deze zal bij aanvang van het nieuwe voetbalseizoen weer te bezoeken zijn.

Vernieuwd assortiment
De afgelopen maanden hebben wij vele idee├źn van supporters gekregen wat betreft het assortiment. FC Groningen heeft voor zover mogelijk aan de wensen van de supporters voldaan.

Het komend seizoen zal het assortiment met meer dan 40 nieuwe artikelen uitgebreid worden. Onder andere, sjaals, caps, wekkers, sleutelhangers,behangrand en schoolartikelen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u mailen naar webshop@fcgroningen.nl

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Bai Kanu

3 weken geleden

Het seizoen 2024/2025 begonnen met training op zonnig Corpus

3 weken geleden

Van Eigen Bodem met Christian Braam