string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Fanshop gesloten in verband met verhuizing.

Woensdag 31 juli 2013 om 14:36

De Fanshop van FC Groningen bij Euroborg is van donderdag 1 augustus tot en met dinsdag 6 augustus gesloten. De Fanshop verhuist namelijk naar de nieuwe Fan Corner Groningen. In deze Fan Corner worden alle supportersaangelegenheden van de club ondergebracht onder één dak.

De webshop met merchandise artikelen van FC Groningen blijft wel gewoon open. Er kan via shop.fcgroningen.nl dag en nacht online gewinkeld worden. Vanaf woensdag 7 augustus is de Fanshop te vinden in de nieuwe Fan Corner Groningen. De deuren gaan om 10.00 uur open.

Supportersbalie
In verband met de verhuizing is de Supportersbalie maandag 5 augustus geopend van 12.00 uur tot 17.00 uur en dinsdag 6 augustus van 10.00 uur tot 15.00 uur.
Officiële opening Fan Corner Groningen
De officiële opening voor het publiek van het nieuwe onderkomen van FC Groningen is op zaterdag 17 augustus tussen 10.00 uur en 17.00 uur. De Fan Corner Groningen is gevestigd op de hoek van de nieuwbouw van het Alfa-college aan de Boumaboulevard. De prachtige Fanshop telt twee verdiepingen met een totale oppervlakte van circa 400 m2.
Komend seizoen kunnen supporters van FC Groningen voor zaken als tickets, merchandise en clubinformatie terecht in de Fan Corner Groningen. Hier worden de afdelingen Ticketing en Supporterszaken onder één dak samengebracht, evenals de nieuwe Fanshop dus. De backoffice van afdeling Ticketing is reeds verhuisd. Tijdens de verhuizing naar de Fan Corner Groningen blijft de Supportersbalie in Euroborg wel gewoon geopend en (telefonisch) bereikbaar.
Verwijzing
De naam van het nieuwe onderkomen is uiteraard niet geheel toevallig tot stand gekomen en kent een verwijzing naar de naam van de club, het voetbal en de locatie. De woorden ‘Fan’ en ‘Corner’ worden met een hoofdletter F en C geschreven en refereren aan de F en de C voor de clubnaam van FC Groningen. Bovendien is ‘corner’ een voetbalterm en is het gebouw gevestigd op de hoek (in het Engels: corner) van het nieuwbouwpand van het Alfa-college.
Vanaf de officiële opening zijn de openingstijden van de Fan Corner Groningen bepaald op maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Over het programma van de officiële opening zal in de komende periode nadere berichtgeving volgen.

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Senna Poppinga

3 weken geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

3 weken geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren