string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Familie Koeman: ‘Onbeschrijfelijk; in één woord fantastisch’.

Maandag 23 december 2013 om 19:16

De familie Koeman heeft FC Groningen verzocht via deze website een dankwoord uit te spreken naar alles en iedereen in en rond de club voor het geweldige medeleven in de afgelopen anderhalve week. Martins oudste zoon, Erwin Koeman, spreekt namens de familie een dankwoord uit.

“Zondag 15 december is het begonnen met de opname van Martin in het ziekenhuis en drie dagen later is hij overleden, in het bijzijn van de hele familie. Het is snel gegaan. Het is nog onwerkelijk. Niemand had dit verwacht of zien aankomen. Mijn vader was wel eens wat vermoeid, maar hij was fit en gezond. Hij ging nog steeds liever zeven keer dan drie keer in de week op pad voor FC Groningen.”
Begeleiden
“Het begeleiden van jeugdspelers of scouten in Nederland, België of Duitsland, was zijn ding. En daarnaast voelde hij zich het allerbeste op het jeugdcomplex Corpus den Hoorn. Iedereen zal hem herinneren als een heer; punctueel en serieus, maar af en toe ook koppig. Iemand die liever op het tweede plan stond. Maar we weten nu ook, dat hij echt een man ‘van het volk was’. Iedereen in en rond de club houdt van Martin Koeman en dat heeft hij zelf niet zo geweten.”
Reacties
“De afgelopen weken hebben we ongelofelijk veel reacties gehad. Martin heeft zelf niet geweten hoe bekend en geliefd hij was bij de mensen. Vanaf vorige week woensdag werd in Nederland elke dag stilgestaan bij zijn overlijden. De minuten stilte bij Heracles-Feyenoord, Groningen-NEC, RKC-Twente en zaterdag de twaalfde minuut in De Kuip. Afgelopen zondag werd alles nog eens overtroffen door het eerbetoon tijdens Groningen-NEC in Euroborg.”
“Het was zondagmiddag in Euroborg één groot kippenvelmoment. Bij deze wil ik namens de familie alles en iedereen in Nederland bedanken voor de steun aan de familie. En alle mensen bij FC Groningen en de supporters voor een onvergetelijke middag in Euroborg. Onbeschrijfelijk. Martin had het zelf moeten meemaken.”
Genoten
“Martin was wars van publiciteit, maar hiervan zou hij stiekem hebben genoten. De hele familie was overdonderd. FC Groningen is de afgelopen periode een enorme steun voor onze familie geweest. Het geeft maar weer eens aan wat voor een geweldige club FC Groningen is en hoe de bindfactor is. In één woord: fantastisch!”
Afgelopen dinsdagmiddag werd Martin Koeman in besloten kring gecremeerd in Groningen.

Gerelateerd nieuws.

8 minuten geleden

Werken aan een beweegrijke toekomst voor het Noorden

1 uur geleden

FC Groningen en TOTO maken risico’s van gokken bespreekbaar met programma ‘Rugdekking’

1 week geleden

Bart en Tim: De helden van het Knickerbockers damesvoetbalteam