string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Excelsior-uit uitverkocht, kaarten zes thuisduels te koop.

Maandag 19 december 2022 om 17:30

FC Groningen hervat zondag 8 januari de Eredivisie met een uitwedstrijd tegen Excelsior. De Trots van het Noorden wordt in Rotterdam gesteund door een volledig uitverkocht uitvak. Ook de SV-bus naar de wedstrijd op bezoek bij sc Heerenveen. was binnen enkele minuten uitverkocht. Zes thuiswedstrijden in Euroborg zijn momenteel in de (voor)verkoop. 

FC Groningen wordt in de eerste wedstrijd van 2023 gesteund door een volledig uitverkocht uitvak. De Trots van het Noorden gaat op zondag 8 januari op bezoek bij Excelsior, aftrap 16.45 uur. 

Feyenoord-thuis
De eerste competitiewedstrijd van 2023 in Euroborg is een week na de hervatting van de Eredivisie op zondag 15 januari om 16.45 uur tegen Feyenoord. De resterende kaartren voor de Piet Fransen Tribune en de Koeman Tribune zijn in de voorverkoop. Hier geldt de regeling van twee losse kaarten per Seizoenkaart- of ClubCardhouder. Voor het duel met Feyenoord is geen losse kaartverkoop. Tickets zijn te koop via https://tickets.fcgroningen.nl

Vier thuiswedstrijden 
De voorverkoop voor liefst vier andere thuiswedstrijden is inmiddels gestart. Seizoenkaart- en clubcardhouders kunnen voor de thuisduels met SC Cambuur, FC Twente, FC Emmen en Excelsior kaarten bijkopen. Per Seizoenkaart- of clubcardhouder kunnen voor deze wedstrijden twee extra tickets bijkopen. De duels met Cambuur – na Feyenoord de eerst volgende competitiewedstrijd in Euroborg op donderdag 26 januari – en FC Emmen zijn aangemerkt als topwedstrijden en zijn € 5, – duurder dan regulier. Tickets zijn te koop via https://tickets.fcgroningen.nl

JW2022202316072

Heerenveen-uit 
De bus voor de leden van de Supportersvereniging naar het uitduel met sc Heerenveen was dinsdag 20 december binnen enkele minuten uitverkocht. Supporters die horen bij de loyaliteitsgroep hebben vanaf dinsdag 3 januari 09.00 uur de mogelijkheid een ticket te kopen voor de buscombi. Mochten er nog kaarten beschikbaar zijn na de voorrangsperiode voor supporters uit de loyaliteitsgroep, dan gaan deze op dinsdag 10 januari in de verkoop voor seizoenkaart- en clubcardhouders. In het gastenvak bij sc Heerenveen zal een horecapunt zijn geopend, de eerdere informatie hierover op de pagina van de ticketshop was onjuist.
 
De supporters die vanwege de fout van FC Groningen het uitduel met FC Emmen hebben moeten missen en daarvoor een tegemoetkoming ontvangen door middel van een ticket voor de wedstrijd tegen sc Heerenveen, hebben maandag 19 december een mail van de club ontvangen.

21-08-22_DSC06130

Rest van het Seizoenkaart
Supporters die zeker willen zijn van een plaats in Euroborg tijdens de tien competitiewedstrijden in Euroborg tijdens de tweede seizoenshelft kunnen kiezen voor een ‘Rest van het Seizoenkaart’. Een ‘Rest van het Seizoenkaart’ is voor volwassenen al vanaf € 160,- verkrijgbaar. Via https://tickets.fcgroningen.nl kunnen supporters een ‘Rest van het Seizoenkaart’ kopen.

FC Groningen heeft bewust gekozen voor een prijsbepaling waarbij supporters die kiezen voor een ‘Rest van het Seizoenkaart’ goedkoper uit zijn dan tien losse kaarten, maar dat huidige seizoenkaarthouders die een kaart voor het gehele seizoen hebben gekocht per wedstrijd nog altijd voordeliger uit zijn.

TOTO KNVB Beker
FC Groningen speelt op donderdag 12 januari om 20.00 uur thuis in het TOTO KNVB Bekertoernooi tegen SV Spakenburg. Bij deze wedstrijd is alleen de onderste ring van het stadion geopend. Vijfjaarkaarthouders kunnen kosteloos een ticket claimen via de link voor ‘vijfjaarkaarthouders.‘ Seizoenkaarthouders kunnen via de link voor ‘seizoenkaarthouders’ tegen een gereduceerd tarief van € 5,- een ticket kopen. Niet-seizoenkaarthouders kunnen voor € 10,- een ticket aanschaffen via https://tickets.fcgroningen.nl. 

20221019DORDRECHTGRONINGEN024

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Senna Poppinga

3 weken geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

3 weken geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren