string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Euroborg zaterdag geopend vanaf 19.30 uur, Sankoh signeert in de FCG Store.

Vrijdag 19 april 2024 om 14:00

FC Groningen speelt zaterdag in een bomvolle Euroborg tegen Cambuur. Het duel tussen de Noordelijke clubs kent een prachtige ambiance waarbij de overgrote meerderheid vol achter groen-wit zal staan. De aftrap van het duel is 21.00 uur, het stadion opent om 19.30 uur.

De belangrijke wedstrijd voor FC Groningen in de strijd om directe promotie is volledig uitverkocht. Er zijn enkel nog tickets beschikbaar wanneer huidige seizoenkaarthouders op de Koeman Tribune en de Piet Fransen Tribune deze aanbieden via de kaartenmarkt. De kaartenmarkt is te vinden via https://tickets.fcgroningen.nl.

De kaartenmarkt is alleen beschikbaar als er daadwerkelijk kaarten worden aangeboden. Voor seizoenkaart- en clubcardhouders geldt een aankooprecht waarbij maximaal twee kaarten kunnen worden (bij)gekocht.

Vervoer
Kom zaterdag op tijd naar Euroborg. Supporters uit de stad en de omliggende dorpen wordt – wanneer ze de mogelijkheid hebben – geadviseerd om met de fiets naar Euroborg te komen. Zoals bekend zijn er in en rondom Groningen wegwerkzaamheden die voor hinder kunnen zorgen. Daarnaast wordt er rondom het stadion drukte verwacht vanwege de uitverkochte status van de wedstrijd. Euroborg is ook goed te bereiken via het Openbaar Vervoer.

Supporters die geen andere keuze hebben dan de auto te pakken, kunnen gebruikmaken van de pendelbussen van partner Drenthe Tours die rijden vanaf P&R Haren en P&R Hoogkerk. De pendelbussen vanaf beide P&R-locaties rijden vanaf 19.00 uur en rijden tot een uur na het laatste fluitsignaal terug. Een retourticket kost €4,-.

Parkeertickets voor P2 My Office zijn alleen online verkrijgbaar. De laatst beschikbare parkeerplekken kunnen alleen online worden gekocht via https://tickets.fcgroningen.nl. Ga in de ticketshop naar het kopje ‘Vervoer & Parkeren’. Gezien de grote hoeveelheid aan gereserveerde parkeerplekken op P2 MyOffice zal er zaterdagavond bij de parkeerplaats zelf geen ticket kunnen worden gekocht.

Supportersplein
Voorafgaand aan het duel met de Friezen opent er aan de voorzijde van Euroborg een supportersplein. Supporters kunnen vanaf 19.00 uur samenkomen voor een hapje en een drankje. Omstreeks 19.15 uur wordt de spelersbus van FC Groningen verwacht bij de hoofdingang van het stadion.

Eten en drinken dat buiten het stadion wordt gekocht, mag niet mee naar binnen. Op alle drie de publiekstribunes zijn verschillende horecapunten te vinden, waar eten en drinken kan worden gekocht. Warme snacks zijn te koop bij de horeca-units met een frituur, voor koud drinken kunnen supporters terecht bij één van de containers. Het is enkel mogelijk aankopen in Euroborg met PIN af te rekenen. Drinken wordt op alle tribunes uitgeserveerd in FC Groningen hardcups. Op deze bekers zit een statiegeld van €2,- per hardcup.

Signeersessie Sankoh
De FC Groningen Store is begonnen met de 50%-kortingsactie. Zowel online als zaterdag in de Store en de verkoopwagen op het supportersplein zijn de Robey-items van het huidige seizoen met 50% korting te verkrijgen. Zaterdag zal voormalig FC’er Gibril Sankoh voorafgaand aan de wedstrijd zijn biografie signeren in de FC Groningen Store. De voormalig verdediger is omstreeks 19.00 uur in de Store aanwezig. De biografie van Sankoh, geschreven voor FC-supporter Ferdi Delies, wordt eerder die dag officieel gepresenteerd.

Gerelateerd nieuws.

4 dagen geleden

Speciaal Word Groter magazine uitgebracht

5 dagen geleden

De Kleuren van… Focko Onnes

6 dagen geleden

Update: seizoenkaartteller op 9.000