string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Essent vrijwilligersactie.

Woensdag 14 december 2016 om 09:24

Vrijwilligers zijn essentieel voor een voetbalclub. Dat geldt voor zowel FC Groningen als voor iedere amateurvereniging. FC Groningen en haar hoofdsponsor Essent doen graag iets terug voor de vele vrijwilligers van de voetbalverenigingen aangesloten bij het Amateurconvenant van FC Groningen. 

Op vrijdag 9 december was de eerste Essent vrijwilligersactie van dit seizoen, waarbij 120 vrijwilligers van 60 verschillende partnerverenigingen aanwezig waren. De avond ging van start in de Kinepolis bioscoop waar de vrijwilligers gehuldigd werden en het grote belang van hen werk nog eens werd benadrukt. Ze kregen allen een mooie FC Groningen sjaal en een groen witte kerstmuts om helemaal in de sfeer te komen. Vervolgens gaf Sander van Gessel (oud profvoetballer en huidig jeugdtrainer van FC Groningen JO17) een voorbeschouwing op de wedstrijd die later op de avond gespeeld werd tegen Roda JC.
 
Om 20:00 stond de wedstrijd tegen Roda JC op het programma, waarvoor alle aanwezige vrijwilligers uitgenodigd waren. De avond werd goed afgesloten met een 2-0 winst voor FC Groningen.

Presentatie vrijwilligersactie

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

FC Groningen Walking Football Festival: Een dag van sportiviteit en verbinding

3 dagen geleden

Opleiding bedankt uitzwaaiende spelers

2 weken geleden

Gezellige dag tijdens de Corponello Cup