string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Engelse weken voor FC Groningen.

Vrijdag 01 maart 2024 om 15:00

FC Groningen bevindt zich in een periode met zogenaamde ‘Engelse weken.’ Nadat de ploeg gisteren strijdend ten onder ging in de halve finale van het TOTO KNVB bekertoernooi, staat komende maandag alweer het competitieduel in Den Bosch met FC Den Bosch op het programma. Volgende week vrijdag speelt de Trots van het Noorden thuis tegen MVV en enkele dagen later op maandag 11 maart de uitwedstrijd bij Jong PSV.

Met vijf duels in een tijdsbestek van zestien dagen wordt de fitheid van de selectie onder leiding van hoofdtrainer Dick Lukkien flink getest. De kilometers worden zowel op als buiten het veld gemaakt, want na de lange tocht naar Rotterdam, stapt de ploeg maandag wederom de bus in voor een trip richting Den Bosch. Aanstaande vrijdag maakt MVV vanuit Maastricht de reis naar Groningen. De aftrap van het thuisduel in Euroborg is om 20.00 uur.

Tickets voor de thuiswedstrijd tegen MVV zijn eenvoudig en zonder restricties online te verkrijgen in de FC Groningen Ticketshop. Mochten er op de wedstrijddag voldoende tickets beschikbaar zijn, zal er komende vrijdag vanaf 18.30 uur kaartverkoop plaatsvinden bij de kassa’s van het stadion. Er zijn kaarten beschikbaar voor de Piet Fransen Tribune en de Koeman Tribune. De Tonny van Leeuwen Tribune is het gehele seizoen al uitverkocht met seizoenkaarthouders.

Vanzelfsprekend wordt er voorafgaand aan het thuisduel een supportersplein ingericht voor waar supporters kunnen samen komen om te eten, te drinken of de laatste merchandise-aankopen te doen.

Na het duel met MVV volgt op maandag 11 maart de uitwedstrijd in Eindhoven tegen Jong PSV. Later in die week – op vrijdag 15 maart – komt De Graafschap op bezoek in Euroborg. Tickets voor dat thuisduel zijn net als die voor de wedstrijd tegen MVV te verkrijgen via https://tickets.fcgroningen.nl  

Supporters die op de fiets naar Euroborg komen voor de duels met MVV en De Graafschap kunnen deze stallen in de stallingen rondom het stadion. Vanuit P&R Hoogkerk en P&R Haren rijden vanaf 18.00 uur pendelbussen. Een ticket kost €4,- per retour. Supporters die met de auto naar het stadion komen, kunnen deze onder meer parkeren op P2 My Office. Een ticket voor deze parkeerplaats op loopafstand van het stadion kost €7,50. Een ticket is vooraf te koop via de FC Groningen Ticketshop (onder het kopje Vervoer & Parkeren). https://tickets.fcgroningen.nl.

Gerelateerd nieuws.

21 minuten geleden

Euroborg zaterdag geopend vanaf 19.30 uur, Sankoh signeert in de FC Groningen Store

1 uur geleden

‘Kolkende Euroborg twaalfde, dertiende en veertiende man’

05:38
20 uur geleden

Ons Team: het speciale rugnummer 43 van Marvin Peersman