string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

El Messaoudi, Nevland, Lindgren, Florén en onder-19 in FCG TV.

Vrijdag 29 november 2019 om 09:21

FC Groningen TV heeft vandaag op FOX Sports een uitgebreid interview met Ahmed El Messaoudi die onder meer vooruit kijkt naar de wedstrijd tegen zijn vorige club Fortuna Sittard. Daarnaast is er een reportage te zien met Erik Nevland, Rasmus Lindgren en Mathias Florén die vorig weekend even terug waren in Groningen.

Morgenavond gaat FC Groningen op bezoek bij Fortuna Sittard. Ahmed El Messaoudi keert daarmee terug bij de club waar hij vorig seizoen op huurbasis 29 wedstrijden speelde. El Messaoudi blikt in FCG TV vooruit op de voor hem speciale wedstrijd en komt tevens aan het woord over focus in Groningen, krachttraining en zijn bijzondere voetbalopleiding in België waarbij hij op blote voeten speelde.
 
Afgelopen weekend waren Erik Nevland, Rasmus Lindgren en Mathias Florén even terug in Groningen. De oud-spelers van FC Groningen hadden elkaar lang niet gezien en besloten om af te spreken in Groningen. Ze brachten een bezoek aan FC Groningen – Feyenoord en in FCG TV vertellen ze hoe het nu met hen gaat.
 
Tevens in FCG TV een reportage te zien over FC Groningen onder-19 dat afgelopen zaterdag de topper tegen PSV wist te winnen met 1-0 waardoor FC Groningen onder-19 nog steeds ongeslagen koploper is in de Eredivisie onder-19. Aan het woord komen trainer Melchior Schoenmakers en matchwinner Ayoub Haddad.
 
FC Groningen TV wordt om 17.25 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 0.30 uur herhaald op kanaal 2. Zaterdag is FCG TV om 15.00 uur te zien op kanaal 1 en om 17.00 uur op kanaal 3. Kijk voor de exacte tijden op: https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Senna Poppinga

3 weken geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

3 weken geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren