string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Eerste training aanstaande zaterdag 1 juli, oefenduels in de regio.

Donderdag 29 juni 2023 om 15:00

De eerste training van FC Groningen voor publiek als voorbereiding op het seizoen 2023/2024 is aanstaande zaterdag 1 juli. De nieuwe hoofdtrainer Dick Lukkien zal met zijn staf en de vernieuwde spelersgroep om 14.00 uur verschijnen op het trainingsveld op Sportpark Corpus den Hoorn. In de daaropvolgende week oefent FC Groningen in de regio op woensdag 5 juli tegen VV Annen en op zaterdag 8 juli bij VV Onstwedder Boys.

De kantine van voetbalvereniging GRC zal zaterdag 1 juli zijn geopend om iets te eten en te drinken te kopen. Na afloop van de eerste training, omstreeks 15.30 uur, zijn spelers en stafleden beschikbaar voor handtekeningen en foto’s. Het is voor publiek ook op Corpus niet toegestaan om binnen de lijnen van het trainingsveld te komen. De spelers zullen zich na afloop aan de buitenkant van het veld op verschillende plekken tussen de supporters begeven.  

De regio in
De voorbereiding op het seizoen 2023/2024 zal in totaal anderhalve maand duren tot de eerste competitiewedstrijd in het weekend van vrijdag 11 augustus. Gedurende die periode worden verschillende oefenwedstrijden gespeeld. FC-supporters krijgen op woensdag 5 juli de eerste kans om de vernieuwde selectie in actie te zien. In Annen wordt om 19.00 uur gespeeld tegen VV Annen. Zaterdag 8 juli is Onstwedder Boys in Onstwedde de tegenstander. Dat duel wordt om 15.00 uur afgetrapt.

Kaarten voor beide eerste oefenwedstrijden zijn verkrijgbaar via de organiserende amateurverenigingen VV Annen en VV Onstwedder Boys. Kaarten kosten €10,- per stuk, kinderen vanaf 5 jaar tot en met 12 jaar betalen €5,-.

Gerelateerd nieuws.

10 uur geleden

Speciaal Word Groter magazine uitgebracht

6 dagen geleden

Draag jij komend seizoen de kleuren van FCG? Verlengperiode seizoenkaarten begonnen

7 dagen geleden

Jorg Schreuders Speler van het Jaar 2024