string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

‘Eerste ronde play-offs volgend jaar bij seizoenkaart’.

Dinsdag 21 mei 2013 om 14:24

In de 429ste nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op de afsluiting van het seizoen, gaat hij in op de seizoenkaartverkoop en benoemt hij diverse activiteiten van deze week.

“We hebben een boeiend tweeluik gespeeld tegen FC Twente. In de thuiswedstrijd, vorige week donderdag, lukte het ons niet tot scoren te komen. Afgelopen zondag hadden we met een 1-2 voorsprong tot tien minuten voor tijd uitzicht op de finale van de play-offs. Ontzettend jammer dat we het net niet gered hebben, maar de ploeg kan weinig verweten worden. In beide duels heeft het team zich voor de volle honderd procent gegeven en dat bleek tegen Twente uiteindelijk net niet voldoende.”
Niet ontevreden
“Al met al mogen we niet ontevreden zijn over het seizoen. We zijn op de zevende plaats van de Eredivisie geëindigd – en daarmee werd de sportieve doelstelling bereikt – en we hebben zicht gehad op de finale om een Europees ticket. Trainer Robert Maaskant heeft met zijn staf eruit gehaald wat erin zat. Zoals de trainer het zelf al formuleerde; alleen het ‘sambavoetbal’ is achterwege gebleven. We hebben met name in Euroborg te weinig wedstrijden met spektakel gezien. Dat hopen we komend seizoen te veranderen.”
“Het huidige seizoen zit er nu nagenoeg op. Donderdagavond spelen we om 19.00 uur nog een oefenwedstrijd tegen het jubilerende HS’88 uit Hoogezand-Sappemeer. Vrijdag sluiten selectie en stafleden het seizoen af. De eerste training van het nieuwe seizoen is op zondag 23 juni om 14.30 uur in Haren. Net als aan het begin van dit seizoen willen we ook dan weer deze eerste training sfeerrijk omlijsten. Nadere details over het voorbereidingsprogramma op het nieuwe seizoen volgen in de komende weken, onder meer via deze website.”
Evaluatie
“We hebben vanmorgen (dinsdag – red.) binnen het directie- en managementteam de play-offs geëvalueerd. Daarbij zijn we tot de conclusie gekomen dat we de toegang voor het publiek tot deze play-offs wellicht hebben onderschat. Hoewel we voor het organiseren van play-offwedstrijden behoorlijke extra onkosten moeten maken en we nog altijd de mening zijn toegedaan dat we een schappelijk toegangstarief hebben gehanteerd – zeker voor onze seizoenkaarthouders, die een fikse korting kregen op hun ticket – hebben we gemeend aan seizoenkaarthouders de eerste ronde van de play-offs volgend seizoen vrije toegang te verlenen, mochten we hieraan deelnemen.”
“Wij vinden daarbij het sportieve succes dat we kunnen boeken met de steun van een vol stadion zwaarder wegen dan de kosten, die we ook dan zullen moeten maken. Voor een eventuele finale in de play-offs zullen we wel een tarief hanteren. In dat geval spelen we namelijk om een prijs, een Europees ticket, en wij vinden het reëel hiervoor een toegangsprijs te vragen. Dus mochten we volgend seizoen weer in de play-offs om een Europees ticket spelen, dan hebben seizoenkaarthouders, die hun plek reeds hebben verlengd, én nieuwe seizoenkaarthouders voor dezelfde prijs gratis een extra wedstrijd op hun kaart.”
Bekerfinale
“Helaas zijn onze B-junioren er afgelopen zaterdag in Wezep niet in geslaagd de beker te winnen in hun leeftijdsklasse. Ondanks een 2-0 voorsprong bij rust moest het team van trainer Peter Moltmaker buigen voor kampioen Ajax. Niettemin hebben de B-junioren, net als de overige jeugdteams, een prima prestatie geleverd. Vanavond (dinsdag – red.) sluit de jeugdafdeling traditiegetrouw het seizoen af in Kaap Hoorn, waar hoofd jeugdopleiding Peter Jeltema het woord zal voeren en er afscheid zal worden genomen van vertrekkende medewerkers en vrijwilligers.”
KleuRUN van Grunn
“Vanmiddag (dinsdag – red.) om 16.00 uur start de inschrijving voor de ‘KleuRUN van Grunn’. Starten in het wit en eindigen als een kleurrijk kunstwerk? Bij de ‘KleuRUN van Grunn’ is het mogelijk! Dit loopevenement, waarbij de deelnemers vijf kilometer lang met gekleurde poeders bestrooid worden, krijgt de inwoners van heel Noord-Nederland in hun greep. Iedereen, van jong tot oud, is van harte welkom deze spectaculaire en kleurrijke run met ons mee te maken. Winnen is geen doel, beleven des te meer.”
“De opbrengst van deze KleuRUN van Grunn komt volledig ten goede aan onze maatschappelijke partner Make-A-Wish Nederland. FC Groningen en Huis voor de Sport Groningen organiseren op woensdag 3 juli 2013 deze KleuRUN, die zal plaats vinden op de drafbaan en Stadspark Groningen. Niet alleen sportievelingen, maar iedereen die ook maar een reden ziet om deze kleurrijke ervaring op te doen, is meer dan welkom. Inschrijven voor deze unieke KleuRUN kan vanaf vanmiddag 16.00 uur via https://www.facebook.com/kleurunvangrunn.”
Seizoenkaarthouders
“Vanaf de kantoren in Euroborg gaan wij vanavond (dinsdag – red.) en morgenavond (woensdag –red.) met medewerkers bellen naar seizoenkaarthouders, die nog niet gereageerd hebben op onze seizoenkaartmailing. Wij proberen met hen in contact te komen en te achterhalen waarom zij nog niet hebben gereageerd. Tot en met afgelopen weekeinde konden huidige seizoenkaarthouders hun eigen plek voor komend seizoen weer reserveren of desgewenst opzeggen. Iedereen, die nog op geen enkele wijze heeft gereageerd, ontvangt deze week bovendien een herinnering per post, zodat we voor 1 juni inzichtelijk hebben welke plaatsen er beschikbaar zijn voor de vrije verkoop.”
FC Groningen Voetbalkamp
“Van maandag 8 tot en met vrijdag 12 juli vindt de vierde editie van het FC Groningen Voetbalkamp plaats. Op de voetbalvelden van vv GOMOS in Norg wordt er door Organisatiebureau FC Groningen een fantastisch professioneel voetbalkamp georganiseerd. Onder meer de eerste selectie van FC Groningen zal daarbij een dagdeel aanwezig zijn. Ben jij tussen de 9 en 14 jaar en helemaal gek van voetbal? Geef je dan nu op via www.fcgroningen.nl/voetbalkamp.”
“Tot volgende week!”

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Peakz Padel en FC Groningen slaan handen ineen

4 weken geleden

Van Eigen Bodem Ids van der meer: ‘Ik zou zo graag in het eerste willen voetballen’

2 maanden geleden

Profiteer van de collectieve zorgpolis van Univé