string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Eerste jeugdclinic zeer succesvol.

Donderdag 20 september 2012 om 12:59

In samenwerking met Telstar Sport & Fashion heeft FC Groningen afgelopen woensdagmiddag de eerste jeugdclinic van het jaar georganiseerd. Het Zuid-Amerikaanse kwartet, Luciano da Silva, Stefano Magnasco, David Texeira en Matias Jones, leerde de jeugd van SV Lycurgus de fijne kneepjes van het vak.

Het mooie weer, enthousiaste kinderen en vier spelers van FC Groningen waren belangrijke factoren voor een geslaagde middag. In een circuittraining kregen alle jeugdspelers van het jubilerende SV Lycurgus de kans om training te krijgen van hun helden. Er werd gedribbeld, gekapt, gescoord en bovenal veel plezier gemaakt.
De grote winnares van de middag was Malinka. Zij was de beste schutter in de befaamde penaltybokaal. “Door een goede tip van David Texeira wist ik hoe ik de keeper moest verslaan”, vertelde de dame vol trots. Om de dag compleet te maken kreeg elke deelnemer na afloop uit handen van de FC-spelers een welverdiende gadgettas.
Amateurconvenant
Als onderdeel van het Amateurconvenant organiseert FC Groningen bij verschillende convenantpartners clinics voor pupillen. De volgende clinic staat gepland op woensdag 3 oktober. Dan is FC Groningen te gast bij v.v. Gasselternijveen.

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

VAN EIGEN BODEM Mart Esschendal: ‘Ik denk dat ik één op één veel ballen afpak’

2 weken geleden

Peakz Padel en FC Groningen slaan handen ineen

1 maand geleden

Van Eigen Bodem Ids van der meer: ‘Ik zou zo graag in het eerste willen voetballen’