string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Een avond vol emoties in nieuwste aflevering van ‘thuis’.

Zaterdag 27 januari 2024 om 00:25

Het was een avond vol emoties in Euroborg. Op een respectvolle wijze werden tijdens In Memoriam de 52 vooraf aangemelde supporters die afgelopen kalenderjaar overleden herdacht. Gedurende de wedstrijd knokte het elftal FC’ers voor hun club en na afloop werd de 4-1 overwinning goed gevierd op de tribune. Al deze onderwerpen komen terug in de nieuwste aflevering van ‘Thuis’.

FC Groningen beleefde een gedenkwaardige avond in Euroborg. Het duel met Jong AZ stond in het teken van In Memoriam. Het moment waarbij spelers, stafleden op het veld en supporters op de tribune de in het afgelopen jaar overleden FC-supporters herdenken. Nabestaanden waren in het stadion aanwezig, onder wie Roelof Rubbingh. Hij eerde zijn beide ouders die in 2023 kort achter elkaar overleden.

Langs het veld ontstaken diverse nabestaanden een vlam voor hun dierbare en de andere supporters die werden geëerd. Een moment als In Memoriam laat zien hoeveel FC Groningen voor veel supporters betekent of heeft betekend.

Op het veld stond een team dat knokte voor elkaar en voor de club. Het resulteerde in een ruime 4-1 overwinning op Jong AZ. Waar de avond met een snik begon eindigde deze in een feeststemming op de tribune. Want samen naar voetbal is; respect voor elkaar, energie overbrengen op de ploeg en samen genieten van de overwinning.

Bekijk de nieuwste aflevering van Thuis nu op het YouTube-kanaal van FC Groningen of via onderstaande videoplayer.

Gerelateerd nieuws.

22 uur geleden

De Kleuren van… Focko Onnes

53:56
1 week geleden

Kijk hier de huldiging in Euroborg terug

13:45
1 week geleden

Geniet na via ‘Thuis’