string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Eduard Gerds winnaar Gasunie Shoot-Out.

Maandag 13 mei 2013 om 11:59

Na een spannende finale in de rust van de wedstrijd FC Groningen – Ajax is Eduard Gerds uitgeroepen tot winnaar van de Gasunie Shoot-Out bokaal 2013. Van harte gefeliciteerd!

De laatste reguliere wedstrijd van het voetbalseizoen stond gisteren op de planning, en zo ook de ontknoping in de strijd om de felbegeerde Gasunie Shoot-Out bokaal. Na een lang seizoen met vele voorrondes, kwartfinales en halve finales stonden gistermiddag Mark Ybema, Robby van Sluis, Stefan Mulder en Eduard Gerds tegenover elkaar in de finale.
De spanning was duidelijk merkbaar en in combinatie met het uitstekende keeperswerk van Cedric Tillema was het moeilijk scoren. Uiteindelijk was Eduard Gerds door een benutte strafschop én een rake Shoot-Out poging de verdiende winnaar.
Eduard ontving uit handen van Michiel Bal (Gasunie) zijn welverdiende bokaal. Naast de bokaal ontving hij tevens een waardebon te besteden in de Fanshop en een bos bloemen.
De overige finalisten gingen niet met lege handen naar huis. Ook zij werden geprezen voor hun inzet met een (kleinere) beker, waardebon en bloemen.
Hierbij willen wij Eduard nogmaals van harte feliciteren!

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

VAN EIGEN BODEM Mart Esschendal: ‘Ik denk dat ik één op één veel ballen afpak’

2 weken geleden

Peakz Padel en FC Groningen slaan handen ineen

1 maand geleden

Van Eigen Bodem Ids van der meer: ‘Ik zou zo graag in het eerste willen voetballen’