string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

DVC Appingedam krijgt clinic na basisdebuut Joël van Kaam.

Donderdag 03 december 2020 om 16:00

Joël van Kaam is na Remco Balk de tweede basisdebutant dit seizoen uit de Opleiding van FC Groningen. Van Kaam stond op zaterdag 21 november thuis tegen Vitesse voor het eerst aan de aftrap bij een wedstrijd van het eerste elftal. Een mooi moment voor het jonge talent en ook voor DVC Appingedam, de club waar Van Kaam begon met voetballen. Deze vereniging krijgt, geheel volgens de nieuwe traditie, een clinic aangeboden van FC Groningen Trainen als een Prof. Van Kaam reikte onlangs zelf de cheque uit aan hoofd opleiding van DVC, Jan Medema.

20201127JoelvanKaam002

Joël van Kaam stroomde bij FC Groningen onder-12 in binnen de Opleiding van de Trots van het Noorden. De eerste stappen op het voetbalveld zette de jongeling in Appingedam bij de club die tegenwoordig DVC Appingedam heet. Voetballen en plezier maken op het veld in een veilige omgeving van een amateurclub is van groot belang voor de ontwikkeling van talent. In Appingedam kreeg Joël training van onder andere Jan Medema, tegenwoordig hoofd opleiding bij de amateurvereniging. Van Kaam en Medema halen herinneringen op uit die tijd.
 
De voetballer van FC Groningen kwam niet met lege handen naar zijn oude club. Als basisdebutant uit de FC Groningen Opleiding mocht Van Kaam een cheque overhandigen aan DVC Appingedam, lid van het Amateurconvenant FC Groningen. Binnenkort komen de FC-trainers van FC Groningen Trainen als een Prof naar Appingedam voor een speciale ‘Trainen als een Prof Joël van Kaam-editie.’ Natuurlijk is de hoofdpersoon zelf ook aanwezig bij die clinic.

Gerelateerd nieuws.

6 dagen geleden

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel

3 weken geleden

Van eigen bodem: Keeper Erdman heeft duidelijk doel

2 maanden geleden

Van Eigen Bodem: Ik houd er van om naar die bal toe te zweven