string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Dutch Green Building Week in Euroborg.

Donderdag 13 september 2012 om 18:39

Organisatiebureau FC Groningen is betrokken bij de Dutch Green Building Week, die van 17 tot en met 21 september in Euroborg wordt gehouden. De Dutch Green Building Council (DGBC) laat tijdens deze dagen samen met haar participanten aan heel Nederland zien wat zij doen aan het verduurzamen van de bebouwde omgeving.

DGBC is de initiatiefnemer van de Dutch Green Building Week, die na een succesvolle editie in 2011 dit jaar voor de tweede keer plaatsvindt. Tijdens deze week organiseert Strukton als gouden sponsor zo’n vijftien evenementen verspreid over het hele land, met als rode draad het verduurzamen van gebouwen. In Noord-Nederland organiseert Strukton, tevens sponsorrelatie van FC Groningen, zeven interessante evenementen, waaronder in Euroborg.
Meer informatie over de Dutch Green Building week is te vinden op www.dgbw.nl.
Strukton is een fullserviceprovider op het gebied van infrastructuur- en accommodatieoplossingen. Het zwaartepunt ligt op de levering van producten en diensten gericht op mobiliteit, knooppunten en doorgaande exploitatie. Strukton is een onderneming met circa 5.900 werknemers en 1,3 miljard omzet in 2011. Als meedenkend partner overziet Strukton de hele keten van concept tot en met exploitatiefase. Door bundeling van de specifieke kennis en ervaring van haar vijf werkmaatschappijen kunnen eindgebruikers prettig reizen en in een comfortabele ruimte wonen, werken, recreëren of leren. In het noorden is Strukton onder meer gevestigd in Leek, Leeuwarden en Deventer. Meer informatie is te vinden op:  www.struktonworksphere.com.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Peakz Padel en FC Groningen slaan handen ineen

4 weken geleden

Van Eigen Bodem Ids van der meer: ‘Ik zou zo graag in het eerste willen voetballen’

2 maanden geleden

Profiteer van de collectieve zorgpolis van Univé