string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Drost, Islamovic, De Leeuw, Kappelhof, Tamata en Kieftenbeld in FCG TV.

Vrijdag 09 oktober 2015 om 12:32

FC Groningen TV heeft vanavond een samenvatting van de oefenwedstrijd tegen Sparta Rotterdam met reacties van Jesper Drost en Dino Islamovic. Daarnaast is er een gesprek met Maikel Kieftenbeld, die tijdens de oefenwedstrijd aandachtig toeschouwer was, en kijken Michael de Leeuw, Johan Kappelhof en Abel Tamata terug op de afgelopen maand waarin FC Groningen presteerde met wisselend succes.

Donderdagmiddag verloor FC Groningen een oefenwedstrijd tegen Sparta Rotterdam met 1-0. FCG TV heeft een samenvatting van de wedstrijd met reacties van trainer Erwin van de Looi en Jesper Drost. Ook Dino Islamovic komt aan het woord. De Zweedse spits maakte na vijf maanden blessureleed als invaller zijn rentree.
Islamovic deed dat onder toeziend oog van onder andere oud-aanvoerder Maikel Kieftenbeld die een paar dagen in Nederland is en met zijn vader naar Groningen reed om de oefenwedstrijd te bekijken en bij te praten met oude bekenden. Aan FCG TV vertelde Kieftenbeld hoe de eerste maanden in Engeland bij Birmingham City hem zijn bevallen.
Afgelopen woensdag werd in Glimmen het jaarlijkse FC Groningen G-toernooi georganiseerd, in aanwezigheid van de selectie van FC Groningen. FC Groningen TV maakte van de gelegenheid gebruik om met Michael de Leeuw, Johan Kappelhof en Abel Tamata terug te kijken op de afgelopen maand waarin FC Groningen met wisselend succes presteerde.
FC Groningen TV wordt vrijdag om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports Eredivisie kanaal 1. De uitzending wordt vrijdagavond om 20.00 uur herhaald op kanaal 3, om 21.00 uur op kanaal 1 en om 0.15 uur op kanaal 5. Zaterdag is FCG TV te zien om 13.15 uur op kanaal 1 en om 17.00 uur op kanaal 5.

De Fox Sports Doc ‘Langs de rand van de afgrond’, over de totstandkoming van stadion Euroborg, wordt zaterdagmiddag om 17.00 uur uitgezonden op Fox Sports kanaal 1.
FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15.30 uur ook te zien op OOG TV en via Ziggo kanaal 40 en KPN, Telfort en XS4All kanaal 622. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend 9.00 uur.
De items uit FC Groningen TV zijn na de uitzendingen ook te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op het YouTube-kanaal van FC Groningen TV: www.youtube.com/fcgroningentv
Volg FC Groningen TV ook op Twitter via www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Jens Schraven tekent eerste contract bij FC Groningen

1 week geleden

In Memoriam: eerbetoon aan onze supporters

4 weken geleden

Van der Ree maakt seizoen af als hoofdtrainer FC Groningen