string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Dromen van Euroborg: Topsporters.

Vrijdag 07 januari 2022 om 15:00

Dromen van Euroborg is de meerdelige serie over FC Groningen onder-18. Dagelijks wordt er door spelers en staf keihard gewerkt om maximaal te kunnen ontwikkelen en beter te worden. De spelers van het team onder leiding van trainer/coach/manager Paul Matthijs beseffen dat topsporter zijn, niet alleen presteren op het veld betekent. 

Kelder

Robin Kelder is één van de jongste spelers in het team. De verdedigende middenvelder moet aan de bak bij FC Groningen onder-18. Hij is 16 jaar oud en reist dagelijks van zijn woonplaats Assen naar Groningen om te trainen en naar school te gaan.
 
De tests wijzen uit dat Kelder zich conditioneel gezien bij de top van het team schaart. Kelder heeft de absolute focus om er alles aan te doen om zijn droom te verwezenlijken. Voormalig FC’er Virgil van Dijk is het voorbeeld voor Kelder.
 
Topsporter zijn betekent voor Kelder dat hij ook al op zijn leeftijd z`n leven inricht op topsport. Hij keek al rond in Euroborg en droomt ervan ooit op het veld van de Groene Kathedraal te staan. Bekijk de aflevering met de jonge verdedigende middenvelder in de hoofdrol via onderstaande videoplayer. 

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

VAN EIGEN BODEM Mart Esschendal: ‘Ik denk dat ik één op één veel ballen afpak’

2 weken geleden

Peakz Padel en FC Groningen slaan handen ineen

1 maand geleden

Van Eigen Bodem Ids van der meer: ‘Ik zou zo graag in het eerste willen voetballen’