string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Driepunter tegen Cambuur. Bekijk de nieuwste aflevering van ‘Thuis’.

Zondag 21 april 2024 om 00:54

Euroborg beleefde zaterdag een sfeervolle en mooie voetbalavond. De FC-dag begon voor veel supporters al in de middag in het stadion tijdens de drukbezochte presentatie van de biografie van voormalig FC’er Gibril Sankoh. De avond eindigde met feest en een welkome drie punten. Beleef de voetbalavond en FC Groningen – SC Cambuur nogmaals via de nieuwste aflevering van ‘Thuis’.

Gibril Sankoh groeide op in het de oorlog verscheurde Sierra Leone en kwam als jong volwassene als bootvluchteling aan in Nederland. De verdediger viel op bij Telstar en brak echt door in Euroborg. Sankoh speelde 179 voor de FC en zijn prestaties leverde hem een mooie transfer op naar Duitsland. FC-supporter Ferdi Delies schreef de biografie die voorafgaand aan het duel met Cambuur officieel werd gepresenteerd. Het boek is onder meer te koop in FC Groningen Store.

Supporters en spelers werden ontvangen met een duidelijke boodschap van de Noordtribune: ‘Nog 4 finales – 90 minuten alle remmen los!’ Daarmee werd het startsein gegeven om samen te strijden voor de drie punten tegen Cambuur. De drie goals werden met luid gejuich ontvangen en na afloop werd de overwinning gevierd met Euroborg en in het bijzonder de Noordtribune. Bekijk via onderstaande videoplayer de nieuwste aflevering van ‘Thuis.’

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Lukkien: ‘Vol gas geven voor de winst’

4 dagen geleden

Stem nu voor de Scapino Goal van de Maand april

02:01
1 week geleden

FC Groningen speelt promotiekraker in Tilburg