string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Dribbelen en Passeren als Van Kaam tijdens Techniektraining.

Maandag 24 februari 2020 om 14:06

Vrijdag 21 februari hebben tientallen leden van de FC Groningen Junior Club kunnen trainen als een prof tijdens de Techniektraining bij het Indoor Sports Centre Groningen. Het thema van de Techniektraining was ‘Dribbelen en Passeren als Van Kaam’.

7ae9d88a-20d3-4263-a8d8-9ef477965156

Het enthousiasme voor deze activiteit was erg groot waardoor de inschrijvingen helemaal vol zaten. De 72 Junior Club leden die mee mochten doen, begonnen vol enthousiasme en goede moed aan de training. Trainingskleren aan, veters goed vast gestrikt en daar gingen ze!

Om te beginnen was er een hooghoud-challenge, waarmee iedereen een nieuw persoonlijk record kon neerzetten. Vervolgens waren er verschillende oefenvormen waarmee de deelnemers aan de slag konden. Zo werden er één tegen één partijen gespeeld en leerden de deelnemers om te wenden en keren. Dat alles onder leiding van gecertificeerde voetbaltrainers van FC Groningen. De trainers waren erg blij met het enthousiasme en de leergierigheid van de jonge voetballers.
De training werd afgesloten met een mooi partijtje.

PHOTO-2020-02-24-10-05-27

Alle deelnemers hebben ontzettend goed hun best gedaan en daarom kreeg iedereen een certificaat mee, als bewijs dat ze mee hebben gedaan aan de Techniektraining. Met gezonde rode wangen en een certificaat op zak, verlieten de voetballers het veld.

Voor meer foto's, klik hier!
Wil je vaker trainen als een prof? Klik dan hier!

Gerelateerd nieuws.

6 dagen geleden

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel

3 weken geleden

Van eigen bodem: Keeper Erdman heeft duidelijk doel

2 maanden geleden

Van Eigen Bodem: Ik houd er van om naar die bal toe te zweven