string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Draag jij komend seizoen de kleuren van FCG? Verlengperiode seizoenkaarten begonnen.

Maandag 13 mei 2024 om 12:00

Seizoenkaarthouders van het seizoen 2023/2024 kunnen vanaf dit moment hun seizoenkaart verlengen voor het komende eredivisie-seizoen 2024/2025. Seizoenkaarthouders ontvangen een mail over hoe de seizoenkaart te verlengen. Tot en met zondag 23 juni zijn de plekken van seizoenkaarthouders van het afgelopen seizoen gereserveerd.

Overal waar wij ook komen, nemen wij de kleuren mee. Komend seizoen is dat weer in de Eredivisie! Mannen die het shirt op waarde schatten en weten wat de kleuren en het logo voor supporters betekent, streden op het veld. Gedragen door de onvoorwaardelijke support vanaf alle tribunes. In Euroborg en ver daarbuiten was de steun voor ons groen-wit gigantisch.

Draag jij de kleuren van FCG komend seizoen weer naar Euroborg? Verleng dan nu je seizoenkaart voor komend seizoen. Verlengen kan tot en met uiterlijk zondag 23 juni. Het verlengen van de kaart kan door in te loggen in de FC Groningen Ticketshop via je persoonlijke account. De plekken die momenteel niet door seizoenkaarthouders worden bezet, gaan direct de verkoop in. Na zondag 23 juni vervalt de reservering en kan iedere supporter vanaf maandag 1 juli 09.00 uur één van de vrijgekomen plaatsen aankopen.

De prijzen van de nieuwe seizoenkaart zijn te vinden in onderstaande uiting. Deze zijn gebaseerd op het vorige eredivisie-seizoen 2022/2023 plus indexaties sindsdien. Vorig seizoen vonden we het niet gepast om een indexatie toe te passen. Voor het seizoen 2024/2025 ontkomt de club daaraan niet, mede door de toenemende kosten. Hierdoor zal de prijs van de seizoenkaart niet alleen hoger liggen doordat we gepromoveerd zijn, maar ook omdat er een indexatie plaatsvindt.

De seizoenkaart is te betalen via Ideal, PayPal, Visa, Mastercard en eenmalige incasso. Ook is het mogelijk om de seizoenkaart in verschillende termijnen te betalen. Wanneer er geen verandering plaatsvindt in de naam op de seizoenkaart, het vak, het tribune(deel) of de stadioningang zal het huidige pasje niet worden vervangen. Bewaar de huidige seizoenkaart dus goed. Hulp nodig bij het verlengen? Kom dan op dinsdag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur langs bij de balie bij de hoofdingang van Euroborg. Hier kan de kaart ook per PIN of contant worden afgerekend.

Gerelateerd nieuws.

4 dagen geleden

Speciaal Word Groter magazine uitgebracht

2 weken geleden

Jorg Schreuders Speler van het Jaar 2024

00:00
2 weken geleden

Programma promotiefeest zondag 12 mei