string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Donderdag: KV Mechelen in Euroborg.

Dinsdag 02 september 2008 om 10:59

Aanstaande donderdagavond, 4 september, maken de nieuwe aanwinsten Oluwafemi Ajilore en Petter Andersson voor het eerst hun opwachting in Euroborg. Het is bovendien de eerste wedstrijd van FC Groningen in het uitgebreide stadion. Aanvang van de thuiswedstrijd tegen KV Mechelen is half acht. Kaarten kosten slechts 10 euro.

De voorverkoop voor het duel verloopt tot en met donderdagmiddag via TicketBox en internet. Om 18.00 uur openen donderdag de kassa’s van Euroborg. Een ClubCard is daarbij niet nodig. Iedereen kan dus onbeperkt kaarten kopen voor deze wedstrijd.
Trainer Ron Jans ziet uit naar het eerste duel in Euroborg. “We hadden de wens uitgesproken voor het competitieduel met FC Utrecht in ieder geval één keer in het stadion te kunnen spelen. Het zal toch anders zijn nu de mensen nog dichter op het veld komen te zitten.”
De tegenstander is een bekende ‘naam’ in het Europese voetbal. “Ze hebben in de periode met Aad de Mos als trainer grote successen geboekt. Vorig jaar ben ik nog een keer in hun stadion ‘Achter de Kazerne’ geweest om een speler van Racing Genk te bekijken. Het is een sfeervol stadion en ondanks het feit dat ze onderin de Jupiler League spelen, zijn de supporters de club trouw gebleven.”
“De eerste twee duels werden door KV Mechelen verloren. De thuisnederlaag van afgelopen weekend tegen Zulte Waregem was wel redelijk gevoelig. We hebben eerder in de voorbereiding tegen een vrij verdedigend FC Dender gespeeld. Mechelen heeft voor Belgische begrippen juist een team dat aanvallend speelt in een 4-3-3-formatie met de punt naar voren.”

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

VAN EIGEN BODEM Mart Esschendal: ‘Ik denk dat ik één op één veel ballen afpak’

2 weken geleden

Peakz Padel en FC Groningen slaan handen ineen

1 maand geleden

Van Eigen Bodem Ids van der meer: ‘Ik zou zo graag in het eerste willen voetballen’