string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Live Q&A: ‘De deadline voorbij’.

Donderdag 01 februari 2024 om 20:03

FC Groningen kent inmiddels de traditie om na een transferwindow een update te geven over de stand van zaken van dat moment bij de club. Daarom was er donderdag, 1 februari vanaf 19.00 uur, een nieuwe liveshow van ‘De deadline voorbij’ te zien via het YouTube-kanaal van de Trots van het Noorden. In de show keken algemeen directeur Wouter Gudde, manager Voetbal & Opleiding Art Langeler en hoofdtrainer Dick Lukkien terug op het transferwindow, dat in Nederland sluit op 1 februari om 23.59 uur. Het drietal heeft in ‘De deadline voorbij’ zoveel mogelijk actuele zaken besproken en vragen van supporters beantwoord.

FC Groningen zette in de eerste weken van 2024 de positieve reeks voort waarmee het de winterstop was ingegaan. Ondertussen nam de club afscheid van keeper Michael Verrips, die terugkeerde naar Fortuna Sittard, en werd verdediger Radinio Balker getransfereerd naar het Engelse Huddersfield Town. Inkomend werd Rui Mendes overgenomen van FC Emmen en de aanvaller heeft inmiddels zijn debuut gemaakt voor de Trots van het Noorden.

Supporters konden in aanloop naar de live Q&A vragen stellen. De presentatie was donderdagavond in handen van Damian Vos, technische ondersteuning wordt verzorgd door sponsorrelatie United Visions. De deadline voorbij was donderdag vanaf 19.00 uur te volgen via het YouTube-kanaal van FC Groningen. De live show kan vanaf nu online integraal worden teruggekeken.

Gerelateerd nieuws.

03:20
12 uur geleden

De kleuren van… Rob Groen

01:53
16 uur geleden

Dillema genomineerd voor eretitel Leonardo Hotels Strijder van het Jaar

6 dagen geleden

Lukkien: ‘Vol gas geven voor de winst’