string(9) "claudebot"

Diploma-uitreiking afgestudeerden Facility Management bij FC Groningen.

Zondag 07 juni 2020 om 15:00

Een diploma-uitreiking in de magische omgeving van het mooiste voetbalstadion in Nederland. FC Groningen maakt het mogelijk met het diplomeringsarrangement in het Hitachi Capital Mobility Stadion, samengesteld door FC Groningen Horeca. Maak net als de opleiding Facility Management van de Hanzehogeschool Groningen de diploma-uitreiking van dit jaar onvergetelijk voor de geslaagde studenten.

diploma-landscape-tekst

Het behalen van een diploma is altijd een speciaal moment. Een prestatie waarop de student trots mag zijn en daaraan mag niet zomaar voorbij worden gegaan, wat de omstandigheden ook zijn. De opleiding Facility Management van de Hanzehogeschool Groningen dacht hetzelfde en nam contact op met FC Groningen over de mogelijkheden voor een diplomering in het Hitachi Capital Mobility Stadion. FC Groningen Horeca heeft dit verder onderzocht en daaropvolgend het diplomeringsarrangement samengesteld.
 
Livestream
De student komt, net als een profvoetballer, via de spelerstunnel het stadion in en ontvangt zijn of haar diploma op het veld. Uiteraard onder luide aanmoedigingen van familie en studiegenoten op de tribune. Er is per diploma-uitreiking plaats voor 30 studenten, 60 genodigden en 10 personen van de opleiding en techniek. De diploma-uitreiking, inclusief toast, vindt plaats op het hoofdveld en het moment is via livestream te volgen voor de thuisblijvers.
 
Unieke belevenis
Het zijn bizarre maanden geweest waardoor studenten in de laatste fase van hun studententijd veel hebben moeten missen. Iedere afgestudeerde verdient een waardige afsluiting van de studieperiode, een bijzondere en belangrijke tijd in hun leven. FC Groningen zorgt dat de afgestudeerde zijn of haar diploma-uitreiking nooit meer zal vergeten. Gun de studenten deze unieke belevenis!
 
De opleiding Facility Management van de Hanzehogeschool Groningen heeft al gereserveerd. Alle opleidingen, faculteiten en scholen zijn welkom in het Hitachi Capital Mobility Stadion. Mail naar voor informatie en een offerte op maat.

Geslaagden FC Groningen
FC Groningen heeft vanuit de Opleiding een elftal spelers dat afgelopen week te horen kreeg geslaagd te zijn voor hun middelbare school. Binnen de Opleiding van FC Groningen hechten we grote waarde aan het behalen van een diploma. De club feliciteert de onderstaande spelers van harte met het behalen van hun diploma.
 
FC Groningen onder 19
Guus Beaumont-VWO, Pim Betzema- VWO, Joël van Kaam-VWO, Corvin Braun- HAVO en Kian Slor- VMBO Kader.
 
FC Groningen onder 17:
Emircan Gülge- HAVO, Roy Mos-VMBO TL, Owen van der Vlag-VMBO TL, Wouter Prins- VMBO TL, Nilay van de Ploeg-VMBO TL en Luciano Valente-VMBO Kader.

diploma-landscape-tekst

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Strijd op het Shuffleboard

1 dag geleden

Van eigen bodem met Tessa Niessink: ‘Hier leer je echt veel, vooral mentaal.’

3 dagen geleden

Tips van Hidde Jurjus