string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Deze week dubbel programma, zondagmiddag 14.30 uur Dordrecht-thuis.

Dinsdag 31 oktober 2023 om 12:00

FC Groningen speelt deze week twee wedstrijden. Woensdagavond wordt de Trots van het Noorden gesteund door 242 FC-supporters tijdens de bekerwedstrijd op bezoek bij Rijnsburgse Boys, aftrap 20.00 uur. Zondagmiddag staat het thuisduel met FC Dordrecht op het programma. De wedstrijd wordt om 14.30 uur afgetrapt, kaarten zijn te koop via de FC Groningen Ticketshop. Vanaf woensdag 1 november 09.00 uur kunnen seizoenkaart- en clubcardhouders in diezelfde FC Groningen Ticketshop een kaart kopen voor Roda JC Kerkrade-uit.

FC Groningen sluit zondagmiddag om 14.30 uur een Engelse week met een dubbel programma af in Euroborg tegen FC Dordrecht. Kaarten voor dit thuisduel zijn te koop via https://tickets.fcgroningen.nl.

Op zowel de Piet Fransen Tribune als de Koeman Tribune zijn er in verschillende vakken nog tickets naast elkaar beschikbaar. De Tonny van Leeuwen Tribune is al het gehele seizoen helemaal uitverkocht. Seizoenkaarthouders op deze laatstgenoemde tribune kunnen ook via de FC Groningen App naar binnen. De app is te downloaden via Google Play en de Appstore.

Roda-uit
Seizoenkaart- en clubcardhouders die FC Groningen zondag 12 november in Kerkrade voor de wedstrijd tegen Roda JC willen steunen, kunnen vanaf woensdag 1 november 09.00 uur een ticket kopen voor het uitvak. Supporters die horen bij de Voorrangsgroep hebben tot dinsdagavond 31 oktober 23.59 uur exclusief de mogelijkheid voor het kopen van een ticket. Er gaan bussen vanaf Euroborg of supporters kunnen met eigen vervoer naar Limburg afreizen. Omwisselen is bij het uitvak. Een ticket is te koop via https://tickets.fcgroningen.nl.

FC Eindhoven-thuis
Het eerstvolgende duel na de uitwedstrijd bij Roda JC is FC Eindhoven-thuis. Deze wedstrijd in Euroborg wordt gespeeld op vrijdag 24 november, 20.00 uur. Vanaf woensdag 1 november 09.00 uur geldt vrije verkoop voor deze wedstrijd. Tickets zijn te koop via https://tickets.fcgroningen.nl. Voor de overige thuiswedstrijden tot aan de winterstop geldt vooralsnog voorverkoop. De verkoop voor de uitwedstrijd op bezoek bij Jong AZ start volgende week op woensdag 8 november 09.00 uur. Op datzelfde tijdstip start de vrije verkoop voor de thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo.

Gerelateerd nieuws.

8 uur geleden

Speciaal Word Groter magazine uitgebracht

22 uur geleden

De Kleuren van… Focko Onnes

2 dagen geleden

Update: seizoenkaartteller op 9.000