string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

De perfecte match gevonden bij FC Groningen.

Dinsdag 06 december 2022 om 15:30

Verbindingen bij FC Groningen zijn snel gemaakt. Rozenstad Gerechtsdeurwaarders en Bewindvoerders en Exclusief Vastgoedbeheer stapten beide dit seizoen in als sponsor bij de Trots van het Noorden. De partijen vonden elkaar in Euroborg. Eigenaar van Rozenstad Robert Werkman en Paul Hooghiem eigenaar van Exclusief Vastgoedbeheer kijken terug op een mooie start van een vruchtbare samenwerking. 

FC Groningen heeft als economische doelstelling gesteld een katalysator te willen zijn voor de Noord-Nederlandse economie. Iedereen groeit in Groningen, talenten op het veld, supporters die meedoen aan Meer en Beter Bewegen-programma’s en ook ondernemers uit het achterland van de Trots van het Noorden. Om de commerciële doelstelling te verwezenlijken, streeft de FC ernaar het best verbindende zakelijke platform van Noord-Nederland te worden.
 
Verbindingen
Accountmanagers en medewerkers binnen het commerciële blok kijken naar de ambities en wensen van de zakelijke relatie en gaan daarmee aan de slag. Consultative selling: het verkopen van meerwaarde. Samen op zoek naar verbindingen en dat zet ook sponsors aan het denken. Commercieel spelverdeler van FC Groningen Koen Janssen wist na gesprekken met zowel Exclusief Vastgoedbeheer, als Rozenstad dat deze match voor beide partijen een absolute meerwaarde zou zijn.
 
Hooghiem: “Wij waren voor de klanten van Exclusief Vastgoedbeheer op zoek naar een partij die naast het incasseren van vorderingen, ook sociaal is. Het gaat dan vaak toch om de buurman die hulp nodig heeft en doordat Rozenstad een combinatie is van gerechtsdeurwaarders en bewindvoerders was dit de perfecte match.”
 
Ook Robert Werkman van Rozenstad Gerechtsdeurwaarders en Bewindvoerders is zeer content met de samenwerking die is aangegaan met Exclusief Vastgoedbeheer. “We vinden de FC Groningen Business Club zeer toegankelijk met een uitgebreid zakelijk netwerk. Prachtig dat we als twee sponsorrelaties die dit seizoen zijn ingestapt elkaar zo snel hebben gevonden. Er is een mooie samenwerking ontstaan met Exclusief Vastgoedbeheer waarop we trots kunnen zijn.”
 
Handelskansen
Ben jij benieuwd wat het zakelijke netwerk bij FC Groningen kan betekenen voor jouw bedrijf? Tijdens wedstrijden, tijdens businessevenementen of na een actief gesprek met een van de accountmanagers. Pak de handelskansen, maak de juiste verbindingen en zet samen met FC Groningen in op groei. Word nu lid van de FC Groningen Business Club en beleef een spetterende tweede seizoenshelft in Euroborg!
Klik hier voor meer informatie.

hooghiem-Werkman

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

FC Groningen Walking Football Festival: Een dag van sportiviteit en verbinding

3 dagen geleden

Opleiding bedankt uitzwaaiende spelers

2 weken geleden

Gezellige dag tijdens de Corponello Cup