string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

De Leeuw, Maaskant, Mulder en Mannes in FCG TV.

Dinsdag 30 april 2013 om 12:36

FC Groningen TV blikt vanavond terug op de 5-2 nederlaag tegen PSV, heeft samenvattingen van Jong FC Groningen - Jong PSV en RVO FC Groningen/Cambuur C1 - PEC Zwolle C1 en krijgt tips van de Party DJ Van Nederland, DJ Arnoud, voor muziek in de kleedkamer van FC Groningen.

Afgelopen zaterdag was het duel tussen PSV en FC Groningen al na de eerste helft beslist. Pas na de pauze beet FC Groningen wat van zich af en wist het dankzij twee goals van Michael de Leeuw de eindstand nog een draaglijk aanzien te geven: 5-2. Trainer Robert Maaskant zag de tweede helft vanaf de tribune omdat hij was weggestuurd door scheidsrechter Ruud Bossen. FCG TV heeft een korte terugblik op het duel met reacties van Maaskant en De Leeuw.
Jong FC Groningen kreeg maandagmiddag genoeg kansen om revanche te nemen op PSV. Maar vooral in de eerste helft verzuimde de ploeg van trainer Dick Lukkien de kansen die het kreeg tegen Jong PSV te benutten. Zo eindigde het boeiende duel op Sportpark Corpus den Hoorn in 0-0. In FCG TV is een samenvatting te zien van de Beloften van de FC tegen die van PSV.
De kans is groot dat RVO FC Groningen/Cambuur C1 volgend seizoen ook actief is in de Eerste Divisie A. De C1 van FC Groningen boekte zaterdag een zwaar bevochten 2-1 overwinning op het al gedegradeerde PEC Zwolle C1 en heeft komende zaterdag tegen Vitesse/AGOVV C1 aan een punt genoeg om zich te handhaven. Marcel Mannes was de grote man zaterdag van FC Groningen C1 met twee doelpunten. Samen met trainer Rick Mulder kijkt Mannes terug op de belangrijke zege tegen PEC Zwolle.
Afgelopen vrijdag lieten Maikel Kieftenbeld en Leandro Bacuna in FCG TV aan DJ Arnoud, de Party DJ van Nederland in 2011 en 2012, horen welke muziek er altijd wordt gedraaid in de kleedkamer van de FC. Vanavond laat DJ Arnoud weten wat hij van de muziekkeuze vindt en geeft hij tips om in de juiste sfeer te komen in de kleedkamer.
FC Groningen TV wordt vanavond om 18.00 uur uitgezonden op Eredivisie Live 1 en om 19.00 uur op Eredivisie Live 2. De herhaling is te zien om 21.00 uur en 23.00 uur op EL2. Woensdag wordt FCG TV om 8.25 uur en 13.15 uur herhaald op EL1.
FC Groningen TV is zaterdag ook te zien op OOG TV. De uitzending op de lokale omroep van Groningen begint om 15.30 uur waarna het tot 9.00 uur in de ochtend wordt herhaald.
FC Groningen TV is ook terug te zien op de website van FC Groningen: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentv Blijf op de hoogte van FC Groningen TV via Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Senna Poppinga

3 weken geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

3 weken geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren