string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

De Leeuw, Kieftenbeld, Van de Looi en Erwin Koeman in FCG TV.

Dinsdag 24 december 2013 om 13:43

FC Groningen TV kijkt dinsdagavond terug op het gedenkwaardige duel van afgelopen zondag tegen NEC met het indrukwekkende eerbetoon aan Martin Koeman. Uiteraard komt Essent Man of the Match Michael de Leeuw aan het woord over zijn 'wereldgoal.' Daarnaast was FCG TV maandag aanwezig in Euroborg waar belangstellenden afscheid konden nemen van Martin Koeman.

Voorafgaande aan FC Groningen – NEC afgelopen zondag was er een indrukwekkend eerbetoon aan de vorige week overleden Martin Koeman. FC Groningen TV kijkt terug op de gedenkwaardige middag in Euroborg met trainer Erwin van de Looi en aanvoerder Maikel Kieftenbeld. De middag werd afgesloten met een mooie 5-2 overwinning op NEC, een zege waar Essent Man of the Match Michael de Leeuw met drie goals een flinke stempel op drukte. Vooral zijn tweede doelpunt was om in te lijsten.
Ook de familie Koeman was zondag aanwezig in Euroborg. Het eerbetoon had diepe indruk op hen gemaakt. Net als gisteren (maandag – red.) toen belangstellenden de mogelijkheid kregen om in Euroborg afscheid te nemen van Martin Koeman. In FCG TV is een impressie te zien van de herdenking van maandag met daarnaast een gesprek met Erwin Koeman die zijn dankbaarheid uitte voor alle steun die de familie de afgelopen week ontving.
FC Groningen TV wordt vanavond om 17.00 uur, 19.00 uur en 23.50 uur uitgezonden op Fox Sports Eredivisie kanaal 1. FCG TV wordt herhaald om 18.00 uur en 22.05 uur op kanaal 3 en om 19.00 uur op kanaal 5. Morgen is FCG TV te zien om 13.05 uur op kanaal 1 van Fox Sports Eredivisie.
Komende vrijdag om 17.00 uur is de laatste reguliere uitzending van FCG TV van dit jaar te zien. Daarin blikt FCG TV terug op de eerste seizoenshelft van FC Groningen. Daarnaast is er zaterdag om 11.05 uur en 19.05 uur een special te zien over de seizoenen tussen 1997 en 2000 van FC Groningen. In ruim drie kwartier wordt met oud-spelers Hugo Alves Velame en Martin Drent en oud-voorzitter Wim Entzinger teruggekeken op de roerige jaren met degradatie naar de Eerste Divisie en promotie terug naar de Eredivisie na winst in de nacompetitie op FC Emmen.
De afleveringen van FC Groningen TV zijn elke zaterdag ook te zien op OOG TV, de lokale omroep van Groningen. De uitzendingen beginnen om 15.30 uur en zijn in een carrousel terug te zien tot zondagochtend 9.00 uur.
FC Groningen TV is tevens terug te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentv Volg FCG TV ook op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Jens Schraven tekent eerste contract bij FC Groningen

2 weken geleden

In Memoriam: eerbetoon aan onze supporters

1 maand geleden

Van der Ree maakt seizoen af als hoofdtrainer FC Groningen