string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

De Leeuw, Drost, Levchenko en Jans in FC Groningen TV.

Vrijdag 30 oktober 2015 om 10:34

FC Groningen TV heeft vanavond een terugblik op het bekerduel tegen FC Utrecht. Daarnaast is er een kennismaking met jeugdspeler Kolbeinn Finnsson die deze week een contract tekende en wordt er met Michael de Leeuw, Jesper Drost en Ron Jans vooruit gekeken naar de komende ontmoeting met PEC Zwolle.

Afgelopen woensdag verloor FC Groningen de bekerontmoeting tegen FC Utrecht na verlenging met 5-3. FCG TV kijkt terug op de 120 minuten voetbal met doelpuntenmakers Michael de Leeuw en Jesper Drost.
Dinsdag tekende de 16-jarige Kolbeinn Finnsson uit IJsland een contract met FC Groningen. Finnsson gaat vanaf 1 januari 2016 in één van de jeugdteams van FC Groningen voetballen. FCG TV maakte kennis met de talentvolle middenvelder en vroeg manager technische zaken Peter Jeltema waarom Finnsson naar FC Groningen komt.
Vorige week verscheen de biografie van oud-speler Evgeniy Levchenko. In het boek vertelt hij over zijn jeugd in de voormalige Sovjet-Unie, zijn tienerjaren die in het teken stonden van sport en zijn tijd als voetballer in Nederland. Uiteraard ontbreken de vier jaren bij FC Groningen niet. FCG TV sprak in het kader van het boek ‘Lev’ met Levchenko.
Zaterdag ontvangt FC Groningen in Euroborg PEC Zwolle. FCG TV kijkt vooruit met Michael de Leeuw, Jesper Drost en PEC Zwolle-trainer Ron Jans die de overgang van Drost afgelopen zomer naar de FC gebruikt als motivatie voor komende zondag.
FC Groningen TV wordt vrijdag om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports Eredivisie kanaal 1. De uitzending wordt vrijdagavond om 22.45 uur herhaald op kanaal 3 en om 0.15 uur op kanaal 5. Zaterdag is FCG TV te zien om 15.15 uur op kanaal 1 en om 17.00 uur en 18.25 uur op kanaal 5.
FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15.30 uur ook te zien op OOG TV en via Ziggo kanaal 40 en KPN, Telfort en XS4All kanaal 622. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend 9.00 uur.
De items uit FC Groningen TV zijn na de uitzendingen ook te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op het YouTube-kanaal van FC Groningen TV: www.youtube.com/fcgroningentv Volg FC Groningen TV ook op Twitter via www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Jens Schraven tekent eerste contract bij FC Groningen

1 week geleden

In Memoriam: eerbetoon aan onze supporters

4 weken geleden

Van der Ree maakt seizoen af als hoofdtrainer FC Groningen