string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

De Junior club spandoekenactie en meer!

Dinsdag 25 mei 2021 om 17:02

Op zondag 2 mei zijn er meer dan 800 door jeugd gemaakte spandoeken opgehangen op de Koeman familie tribune om de Trots van het Noorden te steunen tijdens de thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Een steuntje in de rug voor de spelers en dat werd zeer gewaardeerd!

Voor het fotoverslag klik hier!

Houd 4 en 23 juni vrij in je agenda!

De komende periode staan er een tweetal activiteiten op het programma. Op vrijdag 4 juni wordt een online FIFA toernooi georganiseerd; de GWB E-sports Cup. Op vrijdag 23 juni wordt er een Megabingo gehouden.

GWB E-sports cup

Op vrijdag 4 juni wordt er een FIFA-toernooi gehouden op de Playstation 4 of 5 alle GWB Leden kunnen strijden voor de E-sport Cup. Er zijn verschillende toffe prijzen te verdienen. E-sporter Nick den Hamer zal aansluiten bij het evenement om online een Q&A te verzorgen. De deelnemers die vroegtijdig uit het toernooi liggen kunnen door middel van een loting geselecteerd worden om een potje FIFA tegen Nick te spelen.  
Daarnaast gaat hij ook tips en tricks geven en de supports.

Junior Club Megabingo

Wegens groot succes keert de Junior Club Megabingo weer terug! Tijdens de vorige editie deden er 600 leden van de Junior Club mee aan de bingo. Met maar liefst 1000 kijkers op de livestream via YouTube werd er gekeken hoe de tofste prijzen gewonnen en verdeeld werden. Op woensdag 23 juni is de Megabingo weer terug met nieuwe prijzen, een nieuwe toffe locatie en veel nog meer verassingen!  

Wil jij de GWB E-sports cup winnen? Of vette prijzen winnen bij de Megabingo? Klik hier en meld je snel aan!
 

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Terugblik op het promotieseizoen: ‘Dit moest van zo ver komen’

3 dagen geleden

De kleuren van… Alex Rump

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Senna Poppinga