string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

De Gunst als assistent-trainer toegevoegd aan staf FC Groningen.

Dinsdag 24 januari 2023 om 10:30

FC Groningen heeft voor de rest van dit seizoen Gert Peter de Gunst als assistent-trainer toegevoegd aan de technische staf van de eerste selectie.

Gert Peter de Gunst is tien jaar lang werkzaam geweest bij PEC Zwolle, voornamelijk als assistent-trainer. In oktober 2021 koos de 54-jarige oefenmeester ervoor om hoofdtrainer te worden bij topamateurclub V.V. IJsselmeervogels. Sinds november 2022 zat De Gunst zonder club. Hij heeft bij FC Groningen een contract getekend tot het einde van dit seizoen.

Na het doorschuiven van Dennis van der Ree als hoofdtrainer heeft de Trots van het Noorden gekeken op welke wijze de technische staf rond het eerste elftal weer het beste op volle sterkte gebracht kon worden. De club is daarbij uitgekomen bij De Gunst. Technisch directeur Mark-Jan Fledderus zegt hierover: “Wij zijn heel blij met zijn komst, want met Gert Peter hebben wij een trainer kunnen vinden die heel veel ervaring heeft in de rol van assistent-trainer en van wie wij denken dat hij – in aanvulling op de overige stafleden – ons heel goed kan helpen in het restant van dit seizoen. Wij wensen hem en de volledige technische staf heel veel succes.”

Gerelateerd nieuws.

3 weken geleden

Treffers Van Veen bezorgen FC winst in Oss

07:33
1 maand geleden

Nederlaag FC Groningen tegen Jong FC Utrecht

2 maanden geleden

FC Groningen bereikt mondeling akkoord met Bacuna