string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Dankbaar voor onze helden!

Woensdag 02 november 2022 om 16:00

Iedereen is een held, of heeft het in zich een held of heldin voor iemand te zijn. FC Groningen gaat samen met OG Clean Fuels op zoek naar lokale en regionale helden. Onze helden! Helden voor en van onze supporters. Waterdragers, sfeermakers, aanpakkers, iemand die voor je zorgt of je blij maakt. Wie is jouw held? Meld hem of haar aan en wellicht zetten FC Groningen en OG Clean Fuels deze held in het zonnetje.

FC Groningen kent veel helden. De supporters die de club al jaren trouw zijn, door moeilijke tijden loodsten en wekelijks achter de ploeg staan. Vrijwilligers die zorgen dat andere supporters van hun FC kunnen genieten en de Trots van het Noorden helpen groeien. Sponsors die het vertrouwen hebben om te investeren in FC Groningen, deelnemers van maatschappelijke programma’s die via de club zichzelf uitdagen meer en beter te bewegen. En uiteraard de spelers die iedere wedstrijd strijden voor de kleuren.

Ook OG Clean Fuels kent vele helden. Ieder mens die bewust kiest voor het rijden op schone brandstoffen is in de ogen van de hoofdsponsor van FC Groningen een held. De slogan van OG Clean Fuels is dan ook ‘Wanna be a Hero? Drive Clean!’ Maar ook topsporters die als inspiratiebron gelden bij het najagen van hun dromen voor de nieuwe generatie. Iedereen heeft het in zich om een held of heldin te zijn.
 
Van grote inspanningen tot een klein gebaar. Wie zijn de helden of heldinnen van onze supporters? Wie staat er altijd voor iemand klaar, zorgt dat iemand anders kan groeien, zorgt voor die lach op jouw gezicht? FC Groningen en OG Clean Fuels zijn dankbaar voor alle helden en willen deze extra verrassen. Verdient jouw held/heldin het om in het zonnetje te worden gezet? Meld hem of haar nu aan via onderstaande link
Meld jouw held/heldin aan

landscape

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Terugblik op het promotieseizoen: ‘Dit moest van zo ver komen’

3 dagen geleden

De kleuren van… Alex Rump

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Senna Poppinga