string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Da Cruz geschorst, Van Hintum terug tegen Sparta.

Vrijdag 30 april 2021 om 12:45

FC Groningen heeft een gemankeerde wedstrijdselectie voor het thuisduel van zondag tegen Sparta Rotterdam. Hoofdtrainer Danny Buijs weet pas op de wedstrijddag wie hij allemaal wel en wie hij niet tot zijn beschikking heeft.

Buijs kan zondagmiddag in ieder geval niet beschikken over Alessio da Cruz (geschorst) en Gabriel Gudmundsson, die in de uitwedstrijd tegen PSV een schop kreeg en daarbij geblesseerd is geraakt. Onder anderen Sam Schreck en doelman Per Bratveit waren de afgelopen dagen ziek. Zij hadden griepverschijnselen, maar de coronatesten waren negatief. Wie er wel en niet inzetbaar zijn zondagmiddag, zal pas op de wedstrijddag duidelijk worden. Bart van Hintum en Arjen Robben, die beiden het uitduel met PSV misten, keren naar het zich nu laat aanzien terug in de wedstrijdselectie tegen Sparta Rotterdam. De Aftrap in het Hitachi Capital Mobility Stadion is zondagmiddag om 14.30 uur. Het competitieduel in speelronde 31 staat onder leiding van scheidsrechter Danny Makkelie.

Bekijk hier de voorbeschouwing met Danny Buijs voor het treffen met Sparta en zijn reactie op het ontbreken van publiek in deze speelronde.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Robben, Elshot en Van Gessel lopen 4 Mijl voor goede doel

2 weken geleden

Van eigen bodem: Keeper Erdman heeft duidelijk doel

2 maanden geleden

Van Eigen Bodem: Ik houd er van om naar die bal toe te zweven