string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Coooool! verlaat bij sommige leden, kerstplaza met pasje te bezoeken!

Maandag 22 december 2008 om 09:42

De afgelopen tijd heb je op onze website kunnen lezen dat je op dinsdag 23 december 2008 het "Kerstplaza" in het Martiniplaza in Groningen met korting kunt bezoeken en ook nog kans te maken op een spelcomputer en Koen van de Laak en Gibril Sankoh te ontmoeten!

Je hebt hiervoor de bon nodig uit de Coooool! die afgelopen zaterdag in de brievenbus had moeten liggen. Helaas heeft een aantal leden deze Coooool! nog niet ontvangen. Zij kunnen het “Kerstplaza” natuurlijk ook op 23 december met korting bezoeken en maken die dag ook kans op de spelcomputer en op een ontmoeting met eerste elftal helden Koen van de Laak en Gibril Sankoh. Je kunt in plaats van de bon uit de Coooool! je lidmaatschappasje meenemen zodat de mensen aan de kassa weten dat je van de Junior Club of de Green White Bengels bent.
Het kerstplaza is dinsdag 23 december voor de Junior Club en Green White Bengels leden te bezoeken voor € 5,- per persoon (maximaal 4 personen per bon / lidmaatschapspasje). De spelcomputer wordt tussen 15.00 uur en 16.00 uur uitgereikt aan een van de leden die op die dag aanwezig zijn door de twee FC Groningen spelers!
Kijk voor meer informatie op www.kerstplazagroningen.nl

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Van Eigen Bodem met Senna Poppinga

3 weken geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

3 weken geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren