Competitieduel AZ-uit in Den Haag

12 augustus 2019 / vandaag

De competitiewedstrijd van FC Groningen komende zondag met AZ (aftrap 16.45 uur) wordt gespeeld in het stadion van ADO Den Haag. Afgelopen weekend stortte een deel van het dak van het AFAS Stadion van AZ in. Voorlopig kan er om die reden in Alkmaar niet gevoetbald worden en dit betekent dat ook de competitiewedstrijd AZ – FC Groningen van komende zondag verplaatst dient te worden.

Met het Cars Jeans Stadion in Den Haag is een alternatieve speellocatie gevonden. De aftrap blijft op het reeds geplande tijdstip staan van 16.45 uur. Supporters die reeds een toegangskaart hebben aangeschaft in de verwachting dat deze wedstrijd in Alkmaar zou worden gespeeld, maar zondag om welke reden dan ook niet naar Den Haag willen of kunnen afreizen, kunnen gratis annuleren en hun geld terugkrijgen.

Online annuleren
Hiervoor kan gebruik worden gemaakt van een online formulier.
Indien er vragen zijn, kan contact worden opgenomen met de afdeling Supporterszaken via supporterszaken@fcgroningen.nl of je kunt tijdens kantooruren langskomen in de FanCorner aan de Boumaboulevard bij het Hitachi Capital Mobility Stadion.
FC Groningen realiseert zich dat de supporters naar Den Haag veel langer onderweg zijn, dan naar Alkmaar. Daarom mogen de fans, die naar Den Haag afreizen, bij ontvangt in het gastenvak rekenen op een gratis consumptie.

Uiterlijk morgen (dinsdag 13 augustus), eind van de middag, verwacht FC Groningen meer duidelijkheid te kunnen verschaffen over een eventueel vervolg van de kaartverkoop, die eerder vandaag werd stopgezet, en de vervoersregeling voor de uitwedstrijd tegen AZ in Den Haag.

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws