string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Claimen toegangskaarten PSV-thuis vanaf vandaag.

Dinsdag 01 september 2020 om 09:00

FC Groningen heeft de supporters eind vorige week geïnformeerd over het plan van aanpak rond de tickettoewijzing van de eerste thuiswedstrijden in dit Eredivisie-seizoen. Supporters die zijn ingedeeld voor het bezoeken van onze eerste thuiswedstrijd tegen PSV op zondag 13 september (aftrap 16.45 uur) kunnen vandaag (dinsdag 1 september) een mail van de club verwachten met uitleg over hoe een kaart te claimen.

_MG_7495

De verdeling van de kaarten is een complexe puzzel geweest, waarbij seizoenkaarthouders zijn ingedeeld in twee groepen. Bij de verdeling van de groepen werd gekeken naar de datum van verlenging of aankoop van de seizoenkaart. Voor het bepalen van de wedstrijd die kan worden bezocht, is waar mogelijk gekeken naar de voorkeuren die supporters op aanvraag van FC Groningen hebben doorgegeven. Meer hierover is te lezen in het bericht van vorige week.
 
Net als bij de oefenwedstrijden in het Hitachi Capital Mobility Stadion zijn supporters ingedeeld in categorieën met 1, 2 of 3 seizoenkaarten per huishouden op verschillende relatienummers. De categorie meerdere seizoenkaarten op hetzelfde relatienummer ontvangt een aparte e-mail met instructies over hoe zij hun kaarten kunnen bemachtigen.
 
Dinsdag 1 september 09.00 uur tot en met woensdag 2 september 23.59 uur         seizoenkaarthouders met 3 seizoenkaarten op 3 verschillende relatienummers
 
Donderdag 3 september 09.00 uur tot en met vrijdag 4 september 23.59 uur         seizoenkaarthouders met 2 seizoenkaarten op 2 verschillende relatienummers of seizoenkaarthouders met 4 of meer seizoenkaarten op 4 of meer verschillende relatienummers.
 
Maandag 7 september 09.00 uur tot en met dinsdag 8 september 23.59 uur
seizoenkaarthouders met 1 seizoenkaart.
 
Als er na het verstrijken van de termijn waarop groep 1 – en de ingelote seizoenkaarthouders uit groep 2 – hun kaart kunnen claimen nog kaarten beschikbaar zijn, dan komen die vanaf woensdag 9 september beschikbaar voor de niet ingelote seizoenkaarthouders uit groep 2.
 
Supporters die zijn ingeloot, kunnen hun relatienummer hier terugvinden.

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

VAN EIGEN BODEM Mart Esschendal: ‘Ik denk dat ik één op één veel ballen afpak’

2 weken geleden

Peakz Padel en FC Groningen slaan handen ineen

1 maand geleden

Van Eigen Bodem Ids van der meer: ‘Ik zou zo graag in het eerste willen voetballen’