string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Check-In Murcia: hersteltraining en WK-finale op dag 5.

Zondag 18 december 2022 om 18:45

De dag na de met 3-2 gewonnen oefenwedstrijd tegen FC Metz stond grotendeels in het teken van herstel. Na het kort bekijken van wat wedstrijdbeelden van de dag ervoor en een activatie als opstart voor de veldtraining, stond de selectie zondagochtend een uur op de grasmat van het DoubleTree La Torre Golf Resort in Roldan-Murcia. De middag en avond dienden ter ontspanning.

Op het veld moesten enkele loopoefeningen zorgen voor een sneller herstel van de inspanningen van de dag ervoor. Tussendoor werd onder de heerlijke Spaanse zon in spelvorm voetvolley gespeeld. Na de lunch waren er diverse activiteiten waaraan spelers konden deelnemen, waaronder padel. Ook rust en verzorging was daarbij één van de opties. Om 16.00 uur kropen spelers en staf samen voor de WK-finale tussen Frankrijk en Argentinië.

Maatta schaterend

Diner in Murcia
Voor het eerst sinds de aankomst afgelopen woensdag werd het DoubleTree hotel voor het diner verlaten. Om even uit de dagelijkse omgeving van de grote eetzaal te zijn, was een restaurant gereserveerd in Murcia.

Bekijk hier aflevering 5 van de dagelijkse serie Check-In Murcia, met onder meer een exclusieve hoteltour van keeper Jan de Boer.

Gerelateerd nieuws.

3 dagen geleden

FC Groningen Walking Football Festival: Een dag van sportiviteit en verbinding

3 dagen geleden

Opleiding bedankt uitzwaaiende spelers

2 weken geleden

Gezellige dag tijdens de Corponello Cup