string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Challengeday luchtmobiele brigade in Euroborg 17 december.

Vrijdag 09 december 2022 om 14:58

Als Soldaat van de Luchtmobiele Brigade word je overal ter wereld ingevlogen om op de grond het verschil te maken. Klinkt dit als een spannende uitdaging voor jou? Kom dan op zaterdag 17 december naar de Challengeday bij FC Groningen en maak kennis met wat het werk van een Rode Baret inhoudt. Er is plaats voor maximaal 200 deelnemers.

11 Luchtmobiele Brigade is de snel inzetbare eenheid van de Landmacht die binnen 20 dagen, waar ook ter wereld, ter plaatse kan zijn. Dat kan zijn om hulp te bieden of een conflict te bestrijden. Met helikopters worden troepen snel ingezet en kunnen wapens, materieel, voeding en andere voorraden snel worden vervoerd. FC Groningen voetbalt op het hoogste niveau van Nederland en net als binnen defensie heerst er een topsportklimaat. Tijdens de Challengeday slaan de Luchtmobiele Brigade en FC Groningen de handen ineen om jou een military experience te geven! Deelnemers volgen een programma van 09.00 uur tot 16.00 uur. 
 
Programma
Tijdens de Challengeday opent FC Groningen haar stadion en organiseert samen met 13 Infanteriebataljon Luchtmobiel uit Assen verschillende activiteiten in- en rondom het stadion. Je wordt uitgedaagd worden op zowel mentaal als fysiek vlak. Denk hierbij aan een stormbaan, abseilen van grote hoogte en het halen van opdrachten gericht op het denkvermogen.

Daarnaast geven we je informatie over de opleiding die binnenkort start in Assen: de Algemene Militaire Opleiding Luchtmobiel (AMOL) en wat we van je verwachten na het behalen van je rode baret. Heb je vragen, over het sollicitatietraject of wat dan ook? We helpen je graag.
 
Nieuwsgierig?
Wil je ontdekken of werken bij de Luchtmobiele Brigade van de Landmacht bij jou past? Schrijf je snel in, dan zien we je binnenkort!
 
Datum:         zaterdag 17 december 2022
Locatie:        Euroborg Groningen
Tijd:             09.00 – 16.00 uur

MicrosoftTeams-image (164)

Gerelateerd nieuws.

6 dagen geleden

Jens Schraven tekent eerste contract bij FC Groningen

2 weken geleden

In Memoriam: eerbetoon aan onze supporters

1 maand geleden

Informatie kaartverkoop duels met Friese tegenstanders