string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

Century Autogroep en FC Groningen gaan samen vooruit.

Dinsdag 22 maart 2022 om 15:00

Century Autogroep is voor de komende seizoenen mobiliteitspartner van FC Groningen. Century Autogroep is voor de komende vijf jaar de auto-, lease- en verhuurpartner van de Trots van het Noorden. Century Autogroep zal zich de komende jaren naast het leveren van de auto’s voor spelers, staf en medewerkers ook maatschappelijk inzetten met FC Groningen. Daarnaast staan diverse supportersactivaties op het programma. 

20220218-DSC_0033

De mobiliteitscampus van Century Autogroep is gevestigd nabij Euroborg aan de Bornholmstraat in Groningen. Met dealerschappen van Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en ŠKODA is Century Autogroep de totaaloplosser waar iedereen terecht kan voor alle wensen op mobiliteitsgebied, of het nu gaat om het kopen, onderhouden, (schade) repareren, leasen, huren of priveleasen van auto’s en bedrijfswagens. Century is uitgegroeid tot toonaangevende partij in Noord-Nederland en zet met het partnership met FC Groningen in op verdere groei en ontwikkeling. Als mobiliteitspartner staat Century dichtbij haar klanten en zal het ook dichtbij de supporters en sponsors van FC Groningen komen te staan.
 
Manager Partnerships Bastiaan Fehrman legt uit waarom FC Groningen een langdurige overeenkomst heeft gesloten met Century Autogroep. “Century Autogroep is een echt Gronings bedrijf dat goed past bij onze club. De merken die worden gevoerd sluiten aan bij de uitstraling van een volksclub die wij willen zijn. Daarnaast is de maatschappelijke betrokkenheid van Century iets dat ons erg aanspreekt en waarin we met dit partnership de komende jaren samen gaan optrekken. We zijn blij dat Century bij FC Groningen kansen ziet om door te groeien en die graag samen met de club wil inzetten.  We willen samen vooruit. Door dit partnership direct voor de duur van minimaal vijf jaar met elkaar aan te gaan spreken we wederzijds vertrouwen in elkaar uit.”
 
Erik Meems, directeur eigenaar van Century Autogroep kijkt uit naar een langdurige en succesvolle samenwerking. Meems ziet veel waarde in het partnership met FC Groningen. “Wij zijn sinds 1932 uitgegroeid tot een mobiliteitspartner in Drenthe en Groningen en als lokale ondernemer en noorderling in hart en nieren vind ik het belangrijk om verbonden te zijn met de regio. Naast het verzorgen van de mobiliteit voor spelers en staf is één van onze doelen is om samen met FC Groningen bewegingsarmoede te reduceren. Uiteraard komen er ook leuke acties voor de supporters, zoals de Century VIP-behandeling van onlangs voorafgaand aan het thuisduel met N.E.C. We zijn al lang verbonden aan FC Groningen kijken uit naar een mooi partnership met de club.”

Gerelateerd nieuws.

2 weken geleden

VAN EIGEN BODEM Mart Esschendal: ‘Ik denk dat ik één op één veel ballen afpak’

2 weken geleden

Peakz Padel en FC Groningen slaan handen ineen

1 maand geleden

Van Eigen Bodem Ids van der meer: ‘Ik zou zo graag in het eerste willen voetballen’