string(40) "CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)"

CAR-kaarten voor PEC Zwolle uitverkocht.

Vrijdag 07 september 2012 om 12:01

De 100 kaarten voor de autocombi naar PEC Zwolle op zaterdag 22 september (18.45 uur) zijn uitverkocht. In totaal zijn 500 kaarten voor FC Groningen-fans beschikbaar. Het overige deel wordt verkocht in de vorm van een verplichte FanTour.

Vrijdagochtend 7 september startte de verkoop van kaarten voor autocombi en FanTour voor (Seizoen)ClubCardhouders van FC Groningen. Binnen een uur waren de honderd CAR-kaarten uitverkocht.
Bekerduel GVVV-uit
Op woensdag 26 september speelt FC Groningen op Sportpark Panhuis in Veenendaal de KNVB-bekerwedstrijd tegen GVVV. Het duel begint om 20.00 uur. Via deze wedstrijd kunnen leden van de Supportersvereniging FC Groningen tot en met donderdag 13 september met voorrang en 3 euro korting kaarten kopen voor de FanTour.
Op vrijdag 14 september om 9.00 uur gaan de resterende van de 300 kaarten voor (Seizoen)ClubCard-houders van FC Groningen in de verkoop in de vorm van een autocombi (10 euro) en FanTour (34 euro). De verkoop loopt tot uiterlijk dinsdag 25 september.

Omwisseltijd verruimd
Kaarten voor de autocombi naar GVVV kunnen vanaf 17.45 uur worden omgewisseld achterop P-plaats ‘De Brink’ langs de A50 bij Apeldoorn. De omwisseltijd loopt in tegenstelling tot eerdere berichten tot 19.00 uur. Er is voor een verruiming van het gebruikelijke halfuur gekozen om supporters de gelegenheid te geven – op deze doordeweekse (werk)dag – later vanuit Groningen af te reizen. Vanaf Apeldoorn is het nog ongeveer drie kwartier rijden naar Sportpark Panhuis in Veenendaal.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Peakz Padel en FC Groningen slaan handen ineen

4 weken geleden

Van Eigen Bodem Ids van der meer: ‘Ik zou zo graag in het eerste willen voetballen’

2 maanden geleden

Profiteer van de collectieve zorgpolis van Univé